facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ρέγκλινγκ: Δεν επαρκεί ο δημοσιονομικός χώρος για πλήρη κατάργηση της περικοπής των συντάξεων

Θα υπάρξει δημοσιονομικός χώρος στην Ελλάδα φέτος, ωστόσο δεν είναι αρκετός για να χρηματοδοτήσει την πλήρη κατάργηση της περικοπής των συντάξεων, η οποία έχει συμφωνηθεί, δήλωσε ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ, σε συνέντευξη Τύπου στο Λουξεμβούργο.

Ο επικεφαλής του ESM επεσήμανε ότι δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για την κατάργηση του μέτρου για τις συντάξεις και έκανε λόγο για διαφορετικές επιλογές που υπάρχουν στο τραπέζι.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για την Ελλάδα να βγει στις αγορές και ότι μπορεί να περιμένει για δύο χρόνια.

Ο Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε ότι τα δημοσιονομικά σχέδια της Ιταλίας προκαλούν ανησυχία, αλλά πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει λόγος για πανικό καθώς η μετάδοση μέχρι στιγμής στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχει υπάρξει «πολύ περιορισμένη».

«Ανησυχούμε για την Ιταλία», δήλωσε ο Ρέγκλινγκ σε συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι αποτελούν κίνδυνο τα δημοσιονομικά σχέδια της ιταλικής κυβέρνησης. Τόνισε ωστόσο πως τα προβλήματα χρέους της Ιταλίας είναι διαφορετικά απ' αυτά της Ελλάδας.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news