facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Σε 11 πόλεις σε όλη τη χώρα διαδηλώνει το ΚΚΕ αποδεικνύοντας ότι το «plan B» είναι ήδη εδώ

Η είδηση της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά και πόσο μάλλον αμέσως μετά την επίσκεψη του Πάνου Kαμμένου στις ΗΠΑ και τη συνάντησή του εκεί - συνοδεία του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ  - με τον Υπουργό Εξωτερικών μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε στον Περισσό. Στην ΚΕ του ΚΚΕ διαβάζουν τις εξελίξεις απο τη σκοπιά των αντιθέσεων και της συνθετότητας των συμφερόντων που αναπτύσσονται στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
Όπως σημειώνουν δεν μπορεί να προκαλεί έκπλήξη το γεγονός οτι παρταιτείται ο Υπουργός, που συμφωνεί με την Συμφωνία των Πρεσπών και παραμένει στη θέση του ο Υπουργός Άμυνας που διαφωνεί.
Το μπλέξιμο είναι μεγάλο προθέτουν απο την ΚΕ και πολυεπιπεδο και σίγουρα περιλαμβάνει όλες αυτές τις «εναλλακτικές» όπως τις περιέγραψε ως σχέδιο Β ο ίδιος ο κ. Καμμένος.
Δεν υπάρχει plan B ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους και επιμένουν οτι πρόκειται για σχέδιο που ήδη βρίσκεται σε απόλυτη ανάπτυξη με τον Υπουργός Άμυνας και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να προχωρά σε όλες τις διευκολύνσεις και παραχωρήσεις στις στρατιωτικές δυνάμεις είτε της Συμμαχίας είτε των ΗΠΑ.  
Καμία Διάψευση
Μέχρι και σήμερα πάντως απο την κυβέρνηση δεν έχει υπάρξει καμία διάψευση για τα όσα ακούγονται περι νέων "βάσεων" και ως προς αυτά που ανακοίνωσε ο Πάνος καμμένος αλλά και για όσα απο την Άνοιξη τουλάχιστον έχει καταγγείλει το ΚΚ για τα ΑμερικανοΝΑΤΟικά όπλα, που εγκαθίστανται σε κάθε γνωιά της χώρας.
Από τα "ειδικά όπλα" όπως λέγονται στην ορολογία της Βορειοατλαντικής συμμαχίας, που για το ΚΚ δεν είναι άλλα απο τα πυρινικά στον Άραξο, μέχρι τα σχέδια για τη βάση στην Κάρπαθο η κυβέρνηση σημειώνουν απο τον Περισσό δεν έχει υπάρει καμία ουσιαστική διάψευση απο το Μέγαρο Μαξίμου.
Για να μην μείνουν στο σκοτάδι αυτά τα σχέδια της κυβέρνησης και για να αποκαλύψουν την υποκριτική στάση, όπως σημειώνουν των Βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δηλώνουν έκπληξη απο τα "εναλλακτικά σχέδια Καμμένου", το ΚΚΕ με τις οργανώσεις του σε όλη την Ελλάδα διαδηλώνει σε κάθε πόλη οπου υπάρχει στρατιωτική παρουσία του ΝΑΤΟ.
Με αφετηρία την εχόμενη Δευτέρα λοιπόν  από το στρατηγείο της Λάρισας το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου.
Σε κάθε περιοχή οπου υπάρχει ήδη ΝΑΤΟική βάση ή έχουν παραχωρηθεί στις ΗΠΑ στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη στάθμευση και αποθήκευση των πολεμικών όπλων έχει προγραμματιστεί και απο μια διαδήλωση ενάντια όπως σημειώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα στα σχέδια της κυβέρνησης για μετατροπή της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο.
Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου.
Ο μεγάλος όγκος των διαδηλώσεων είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη. Από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη και απο την Πρέβεζα μέχρι Σύρο τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ θα βρεθούν στους δόμους για να διαδηλώσουν κατά του ΝΑΤΟ και των σχεδίων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και υπερ της ειρήνης.
Κορύφωση των εκδηλώσεων είναι η ομιλία του Γενικού Γραμματέα την Τρίτη 23 Οκτωβρίου με ομιλία μπροστά απο το Πεντάγωνο και στη συνέχεια θα ακολουθήσεις νπορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία.
  • Αθήνα, 6.30 μ.μ., έξω από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Θα ακολουθήσει πορεία στην αμερικάνικη πρεσβεία.
  • Θεσσαλονίκη, 7 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου.
  • Χανιά, 7 μ.μ., πλατεία Δημοτικής Αγοράς.
  • Αλεξανδρούπολη, 6.30 μ.μ., μπροστά στο δημαρχείο.
  • Σύρος, 6 μ.μ., Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
  • Πάτρα, 6.30 μ.μ., πλατεία Γεωργίου.
  • Πρέβεζα, 7 μ.μ., μπροστά στη Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης.
  • Καλαμάτα, 7 μ.μ., πλατεία 23ης Μαρτίου.
  • Βόλος, 6.30 μ.μ., πλατεία Πανεπιστημίου.
  • Κιλκίς, 7 μ.μ., πλατεία Ειρήνης.
newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news