facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τσίπρας: Ο Καμμένος δεν θα ρίξει την κυβέρνηση για το Μακεδονικό

Στην εκτίμηση ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει «την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και την πολιτική σταθερότητα στον τόπο» για το Μακεδονικό, προχώρησε ο πρωθυπουργός κατά την συνέντευξη Τύπου στην 83η ΔΕΘ.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν η Συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές, ο κ. Τσίπρας είπε ότι εκτιμά τη θέση και τη στάση του Πάνου Καμμένου αν και διαφωνεί απόλυτα μαζί του και του το έχει πει. Προσέθεσε ότι είναι σίγουρος πως κι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ καταλαβαίνει τη σημαντική προοπτική που δίνει για τη χώρα η Συμφωνία και πως όμως είναι δεσμευμένος σε μια στάση αρχής.

«Επειδή όμως τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά και έχουμε ειλικρινή συνεργασία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα θέσει σε διακινδύνευση την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας και την πολιτική σταθερότητα στον τόπο», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Αντίθετα, επισήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είχε πάντα τη θέση που τώρα διαμηνύει για το «Μακεδονικό» και τον κατηγόρησε, συνεπώς, για «ακραία τυχοδιωκτική πολιτική και στάση αμοραλισμού». Αν ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η συμφωνία είναι εθνικά επιζήμια, είπε, τότε αντί να κάνει τον «τζάμπα μάγκα» και να λέει άλλα στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό, ας βγει να πει ότι αν την ψηφίσει η παρούσα κυβέρνηση, εκείνος θα ακυρώσει τη Συμφωνία εάν γίνει κυβέρνηση. «Γιατί δεν το λέει αυτό;». Τον κατηγόρησε για πολιτική εκ του ασφαλούς και στάση που προσβάλλει τις ευαισθησίες των πολιτών.

«Εγώ είμαι αποφασισμένος να πράξω αυτό που θεωρώ ότι είναι εθνικό συμφέρον», τόνισε.

aftodioikisi

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news