facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης στο «Ακραίως»: Είναι γνωστές οι σχέσεις του Τζανακόπουλου με την Παπασπύρου

Σαφείς αιχμές για στενή σχέση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου με την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μ. Παπασπύρου άφησε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Γιάννης Μανιάτης στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ.

«Είναι γνωστές οι σχέσεις του κ. Τζανακόπουλου με την κ. Παπασπύρου, έχει γραφτεί. Δεν μπορώ να υπονοήσω κάτι, αλλά καταγράφω την πραγματικότητα. Και αυτό είναι η στενή σχέση οικογενειακού και επαγγελματικού χαρακτήρα του κ. Τζανακόπουλου με την κ. Παπασπύρου και τον σύζυγό της» σημείωσε και συνέχισε: «Βλέπουμε ωμή παρέμβαση του Αρείου Πάγου. Δεν ξέρω αν γίνεται από το Μαξίμου, αλλά η εντολή που έδωσε η Ξένη Δημητρίου σημαίνει ότι πάει πίσω 3-4 μήνες η απόδοση ποινικών ευθυνών για το Μάτι. Αν κρίνω το για οκτώ μήνες καθυστερημένο πόρισμα της κ. Παπασπύρου για τους 24 ανθρώπους στην Μάνδρα, ο συνειρμός δεν μπορεί παρά να είναι απογοητευτικός».

«Γίνονται πράγματα κανιβαλικού χαρακτήρα»

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στα τελευταία περιστατικά βίας, υπογραμμίζοντας πως: «εννοείται είναι καταδικαστέα, αλλά είναι ζητήματα που αποκαλύπτουν μια κοινωνία που είναι σε παράκρουση, δε εμπιστεύεται κανέναν, ούτε την αστυνομία, ούτε τη Δικαιοσύνη. Και γίνονται πράγματα κανιβαλικού χαρακτήρα. Το χειρότερο που διαπιστώνω ότι υπάρχουν ζητήματα ουσιαστικής λειτουργίας των θεσμών της Δημοκρατίας».

Ο κ. Μανιάτης άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Τσίπρα τονίζοντας ότι «έχει την πολιτική ευθύνη στο ότι έχει διαμορφωθεί μια κοινωνία με τεράστιο έλλειμα εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς. Η κυβέρνηση, η εκτελεστική δηλαδή εξουσία, καταπατά βάναυσα τα δικαιώματα των άλλων δύο εξουσιών. Υπάρχει αθλιότητα, οι υπουργοί της κυβέρνησης να αρνούνται να έρθουν στη βουλή να απαντήσουν σε ερωτήσεις».

«Ο κ. Τσίπρας ξεχνά ότι συγκυβερνά με τον ακροδεξιό Πάνο Καμμένο»

«Τον Τσίπρα τον συμφέρει ένα διχαστικό κλίμα, να χωρίσει τους Έλληνες σε δήθεν προοδευτικούς αριστερούς και δεξιούς. Ξεχνά ότι συγκυβερνά με τον κανονικό ακροδεξιό Πάνο Καμμένο. Έχουν καταρρεύσει όλες οι υποσχέσεις του, έχει εκχωρήσει στοιχεία ης εθνικής περιουσίας. Υπάρχει τεράστια επιφυλακτικότητα της κοινής γνώμης να συμπαρασύρει όλο το πολιτικό σύστημα. Έχει υποσκάψει την πεποίθηση της κοινωνίας ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα. Αυτό που επικρατεί στους πολίτες είναι μια μιζέρια».

Τέλος κλείνοντας αναφέρθηκε και στο θέμα της περικοπής των συντάξεων. «Δύο φορές την υπερψήφισαν την περικοπή των συντάξεων και αρνήθηκαν πρότασή μας.Στις 20 Αυγούστου βγήκαμε από μνημόνιο του κ. Τσίπρα και θα έπρεπε να συζητούμε πως θα φέρουμε περισσότερες επενδύσεις ώστε με τις νέες εισφορές να μην χρειαστεί να περικόψουμε συντάξεις».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news