facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Ν. Δένδιας: Η οργανωτική δομή που εξήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας έχει ήδη νομοθετηθεί

«Η νέα οργανωτική δομή που εξήγγειλε ο κ. Τσίπρας για την Πολιτική Προστασία εμπεριέχεται στον Ν. 4249/14. Απλώς δεν γνωρίζει το νομικό πλαίσιο της χώρας, δεν το έχει μελετήσει, έτυχε να το δει μπροστά του μετά την καταστροφή και πάλι, δεν ξέρει τι υπάρχει», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για ίδρυση Εθνικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6, ο κ. Δένδιας επεσήμανε ότι «η καταστροφή στην Ανατολική Αττική δεν έγινε επειδή η οργανωτική δομή ήταν ανεπαρκής. Έγινε επειδή οι συγκεκριμένοι άνθρωποι στις συγκεκριμένες θέσεις τα έκαναν όλα λάθος».

Όπως τόνισε, εκδηλώθηκε η φωτιά σε σημείο που πάντα ήταν επικίνδυνο και σε μέρα επικίνδυνη.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι «με εντυπωσιάζει πως μια κυβέρνηση που έχει νομοθετήσει υπέρ της αυθαίρετης δόμησης, τη θεωρεί υπεύθυνη καταστροφής».

Ο κ. Δένδιας σημείωσε ότι η εξατομίκευση των ευθυνών είναι έργο της Δικαιοσύνης αλλά πρέπει να γίνει, από σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων.

«Δεν μπορούμε να παριστάνουμε ότι αρκεί η πολιτική ευθύνη για την καταστροφή στην Ανατολική Αττική. Εδώ υπάρχει και ο ανθρώπινος δάκτυλος. Δια παραλείψεως, δια ανοησίας, δια αβελτηρίας ίσως, αλλά υπάρχει», συμπλήρωσε.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news