facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Πατέρας των δύο κοριτσιών: Είναι τα παιδιά μου στο βίντεο

Σιγουριά πως τα κοριτσάκια που είδε στα πλάνα τηλεοπτικού σταθμού είναι τα δίδυμα παιδιά του, Σοφία και Βασιλική, εξέφρασε στον ΑΝΤ1 ο Γιάννης Φιλιππόπουλος.

Όπως δήλωσε, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του αναγνώρισαν τα παιδιά, αφού εξέτασαν με προσοχή τα πρόσωπά τους και τα ρούχα που φορούσαν.

Η τελευταία εικόνα που είχε ήταν το βίντεο στο οποίο φαίνονται να αποβιβάζονται από αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο κ. Φιλιππόπουλος είπε πως μίλησε με τον καπετάνιο του σκάφους, ο οποίος είχε περισυλλέξει τέσσερα κοριτσάκια. Ένας άνδρας τους φέρθηκε τρυφερά, βοηθώντας τα να αποβιβαστούν. Μία γυναίκα, που ήταν μαζί του, είπε (σύμφωνα με τη μαρτυρία του καπετάνιου) «τα παιδιά μου, τα παιδιά μου». Όταν τη ρώτησε εάν είναι όλα δικά της, εκείνη φέρεται να απάντησε πως ήταν μόνο τα δύο.

Σε επικοινωνία που είχε με την Αστυνομία, ο κ. Φιλιππόπουλος είπε πως τον ενημέρωσε ότι έχει ταυτοποιήσει τον άνδρα που διακρίνεται μαζί με τα παιδιά και ότι τον αναζητεί, προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news