facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου: «Καταδικαστέα η βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων»

«Ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων», υποστήριξε ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα, τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ, ο Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, υποστήριξε ότι «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται». Ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν χτύπησε τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Ωστόσο, τόνισε οτι «βία είναι ακόμα και η λεκτική και η ψυχική» για να συμπληρώσει ότι ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τον Κεμάλ.

Ο κ. Σιδηρόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε στο παρελθόν στην χωροφυλακή, υποστήριξε ότι ο δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση «μασουλώντας», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», σημείωσε.

Πάντως ο αντιπρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου διερωτήθηκε ακόμα εάν ο πρωθυπουργός υποστηρίζει και τα όσα λέει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για τον Κεμάλ. Όπως είπε, δεν συμμετείχε καθόλου σε επεισόδια, αλλά στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα των Ελλήνων του Πόντου.

Σημειώνεται ότι είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση και όπως είπε ο κ. Σιδηρόπουλος, σε βάρος του δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

voria

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news