facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis - Όλο το αρχικό κείμενο

Το αρχικό πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Novartis δόθηκε στην δημοσιότητα. Στο κείμενο τα μέλη της επιτροπής που ανήκουν στην κυβερνητική πλειοψηφία παραθέτουν τους λόγους για τους οποίους η Βουλή δεν είναι αρμόδια για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Επίσης και σε αντίθεση με την επικρατούσα άποψη διατυπώνουν τη θέση ότι και το αδίκημα της δωροληψίας δεν συσχετίζεται με την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων και ως εκ τούτου δεν ισχύουν οι αποσβεστικές ημερομηνίες του νόμου περί ευθύνης υπουργών.Σημειώνεται ότι τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει το τελικό πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε αναλυτικά: 






























«Τίμιο» χαρακτήρισε το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής ο πρόεδρος της Θοδωρής Δρίτσας. Παράλληλα κατηγόρησε τα κόμματα της αντιπολίτευσης που αποχώρησαν από τις συνεδριάσεις αντιτείνοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έκανε τα μέγιστα για να διερευνηθεί η υπόθεση.

Στο ίδιο μήκος και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι η επιστροφή του φάκελου στην Δικαιοσύνη αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα μείνει καμία σκιά.

thetoc

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news