facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Β. Λεβέντης: «Πρώτα ξαδέλφια Αλ. Τσίπρας και Χρυσή Αυγή - Ο Π. Καμμένος πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση»

Να ρίξει την κυβέρνηση ζητά από τον Πάνο Καμμένο ο Βασίλης Λεβέντης, εφόσον ο υπουργός Άμυνας διαφωνεί με την κυβερνητική διαπραγματευτική γραμμή στο Σκοπιανό, ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα και τη Χρυσή Αυγή «πρώτα ξαδέλφια».

«Ο Καμμένος στηρίζει μεν την κυβέρνηση, αλλά θέλει και την ταμπέλα του πατριώτη. Αν διαφωνεί, πρέπει να ρίξει την κυβέρνηση. Η θέση του Καμμένου είναι "στηρίζω τον Τσίπρα, και ας προδίδει". Εγώ λέω, απότρεψέ τον!. Δηλαδή, λέει "ναι" στον φόνο και όχι στον "φονιά";», δήλωσε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων στους «Αταίριαστους», στον ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή «εξυπηρετεί τον Τσίπρα»: «Τον διευκολύνουν να χαρακτηρίσει το συλλαλητήριο ως υποκινούμενο από την ακροδεξιά. Ο Τσίπρας θέλει να δυσφημίσει το συλλαλητήριο. Τσίπρας και Χρυσή Αυγή λειτουργούν ως συνεταίροι. Είναι "πρώτα ξαδέλφια". Ο Τσίπρας είναι η "πρώτη και τελευταία φορά Αριστερά"».

«To θεωρώ προδοσία να δοθεί το «Μακεδονία», ακόμη και σε σύνθετη ονομασία», πρόσθεσε και χαρακτήρισε «ανόητες» τις επιλογές του κυρίου Κοτζιά, όσον αφορά οι προτεινόμενες ονομασίες: «Μέχρι και κορακίστικα προτάθηκε να τους λέμε».

«Πάμε να μειοδοτήσουμε, όχι να επιλύσουμε το Σκοπιανό», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Αλ. Τσίπρα, ο Β. Λεβέντης τόνισε: «Ξεκίνησε να ενημερώνει επειδή τον κατηγορούσαν ότι δεν ενημερώνει. Της τρέλας! Τον ρώτησα γιατί έχει πρεμούρα. Υπάρχει διπλωματικός πόλεμος Ρωσίας – ΗΠΑ. Η Ρωσία δεν θέλει να δώσουμε λύση και να βάλει δάκτυλο στα Βαλκάνια, σε αντίθεση με αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ. Και του λέω, εσύ παίρνεις θέση υπέρ των Αμερικανών;» και πρόσθεσε:

«Μου έλεγε ασυνάρτητα πράγματα. Ότι οι Ρώσοι εκπαιδεύουν Τούρκους πιλότους ακόμη και στα πυρηνικά. Τον άκουγα και έλεγα από μέσα μου «Τι είναι τούτος; Πρωθυπουργός;»».

Εκτίμησε ότι «έχει τελειώσει το Σκοπιανό. Είναι θέατρο οι διαπραγματεύσεις», ενώ σχολιάζοντας τη στάση που έχει κρατήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε: «Η στάση του έχει ενοχλήσει τους δεξιούς ψηφοφόρους, θα πάθει μεγάλη ζημιά η ΝΔ».

Εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κόσμος που θα δώσει το «παρών» στο συλλαλητήριο της Αθήνας, θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο: «Αυτοί που δεν θα πάνε δεν έχουν αντιληφθεί τι παραχώρηση πάει να κάνει ο Τσίπρας».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news