facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Απειλητικές επιστολές σε 4 υπουργούς

Απειλητική επιστολή έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στην οποία ο αποστολέας έγραφε – μεταξύ άλλων – ότι «υπάρχουν 3 σφαίρες για σένα». Λίγο αργότερα ανέφερε ότι υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία.

Ο κ. Τόσκας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «υπάρχουν επιστολές και σε άλλα υπουργεία και θα δούμε τι γίνεται». Για την επιστολή προς τον Κοτζιά, είπε πως γίνονται ενέργειες προκειμένου να αποκαλυφθεί αυτός που έστειλε την επιστολή. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να καταδικαστούν ακραίες ενέργειες, ενέργειες ανθρώπων της ακροδεξιάς και ανθρώπων που προσπαθούν να προβοκάρουν.

Νωρίτερα, ο κ. Τόσκας είχε αποκαλύψει για την επιστολή προς τον Κοτζιά ότι διατυπώνονταν απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του ενώ υπήρχε και αναφορά για 3 σφαίρες. «Δεν είναι δυνατόν να στέλνουν κάποιοι τέτοιες επιστολές. Θα λογοδοτήσουν πολύ σύντομα στη δικαιοσύνη» τόνισε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ANT1 .

Κάποιοι, πρόσθεσε, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει της ειρηνικής διαδήλωσης της Κυριακής.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης χαρακτήρισε απαράδεκτη από κάθε πλευρά την επιστολή και κάλεσε τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς, όπως είπε είναι προς το εθνικό συμφέρον να υπάρχει καλύτερο κλίμα.

Ο φάκελος έχει παραληφθεί από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και ερευνάται η υπόθεση.

ΝΔ:Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Κοτζιά
«Εν αντιθέσει με άλλους, είναι διαχρονικά αυταπόδεικτο ότι η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα τη βία από όπου και αν προέρχεται. Και προφανώς αυτό ισχύει και για τις απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για να προσθέσει: «Κατά τα λοιπά, το ποιος δείχνει ανοχή στη βία και κυρίως ποιος εξακολουθεί να διχάζει τους Έλληνες, το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες».

Φωτίου: Δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε
«Δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, δεν πρόκειται να φοβηθούμε στο να συζητήσουμε σοβαρά και να λύσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα» τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο.
Με αφορμή τις αποκαλύψεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στον ΑΝΤ1, ότι κάποιοι έστειλαν χθες απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, στην οποία έγραφαν ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα», η κ. Φωτίου τόνισε:

«Κανείς σ' αυτή τη χώρα δεν πρόκειται να εκβιαστεί, να τρομοκρατηθεί από τέτοιου είδους δηλώσεις, κινήσεις κ.λπ. Δεν πρόκειται να τρομοκρατηθούμε, δεν πρόκειται να φοβηθούμε στο να συζητήσουμε σοβαρά και να λύσουμε τα μεγάλα εθνικά θέματα. Το Μακεδονικό είναι μεγάλο εθνικό θέμα. Θα συζητηθεί ήρεμα και θα πάρει όσο χρόνο απαιτεί».

Κανείς δεν πρόκειται να κάνει πίσω με τέτοιου είδους απειλές, πρόσθεσε .

Γκιουλέκας: Καταδικάζουμε απερίφραστα - Η Δημοκρατία δεν απειλείται με σφαίρες
«Όλες αυτές οι πράξεις είναι πράξεις απαράδεκτες. Τις καταδικάζουμε απερίφραστα και στέλνουμε κι ένα μήνυμα ότι η Δημοκρατία δεν απειλείται ούτε με σφαίρες ούτε με τέτοιου είδους ενέργειες» δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας για την απειλητική επιστολή στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

«Λυπάμαι γιατί τώρα έχουμε αυτό προς τον υπουργό Εξωτερικών, χθες-προχθές άκουσα στελέχη του Ρουβίκωνα να λένε θα κατέβουμε με μαχαίρια στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Καλό είναι να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν μπορεί κανένας με τέτοιου είδους τρόπους να επιβάλει τις δικές του απόψεις» σημείωσε ο κ. Γκιουλέκας.

ΚΚΕ: Η απειλητική επιστολή στον Κοτζιά ρίχνει λάδι στη φωτιά
Το ΚΚΕ από την πλευρά του καταδικάζει ως απαράδεκτη την αποστολή απειλητικής επιστολής προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ενέργεια η οποία - όπως σημειώνει - «ρίχνει λάδι στη φωτιά, γιατί μπορεί να αξιοποιηθεί για την καλλιέργεια κλίματος τρομοκρατίας του λαού».

in

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news