facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Γιώργος Βουλγαράκης: Ο φάκελος της 17Ν πρέπει να ανοίξει ξανά

Πρέπει να ανοίξει ξανά ο φάκελος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βουλγαράκης. 

Με ανάρτησή του στο Facebook o πρώην υπουργός, με αφορμή την επιστολή του Αλέξανδου Γιωτόπουλου, αναφέρει «όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες με είχαν διαβεβαιώσει ότι ο φάκελος 17Ν έχει κλείσει οριστικά και ότι ο εκτελεστικός βραχίονας της οργάνωσης, είχε εξαρθρωθεί πλήρως. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι την ίδια ώρα, σε συζητήσεις που είχα με εκπροσώπους ξένων υπηρεσιών, εισέπραττα την άποψη ότι αυτό ήταν λάθος. Παρ όλα αυτά, στο ΥΔΤ δεν υπήρχαν περισσότερα στοιχεία».

Ο Γιώργος Βουλγαράκης συνεχίζει: «Σήμερα στην επιστολή Γιωτόπουλου από τον Κορυδαλλό διαβάζω για 8 μέλη που δεν έχουν συλληφθεί και μάλιστα «...ότι οδηγούσαν σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, τον οποίο δεν ήθελαν να αγγίξουν. Που δεν είναι βέβαια η αριστερά είτε κοινοβουλευτική είτε εξωκοινοβουλευτική».

«Η επιστολή Γιωτόπουλου, στο βαθμό που είναι αξιόπιστη, επιβεβαιώνει υποψίες χρόνων που είχαμε όλοι εμείς στη ΝΔ. Είναι συνεπώς προφανές ότι ο φάκελος 17Ν πρέπει να ανοίξει ξανά και η Νέα Δημοκρατία έχει υποχρέωση να το ζητήσει δημόσια», καταλήγει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Βουλγαράκη 

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news