facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθη η πολύωρη συζήτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας των
ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna και Skai κατά της προκήρυξης (1/2016) του διαγωνισμού που αφορά την χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών, 3 εκ. ευρώ η κάθε μια, για τη μετάδοση υψηλής ευκρίνειας, ενώ η έκδοση της σχετικής αποφάσεως αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα καθώς μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή δόθηκε προθεσμία στα δύο μέρη να καταθέσουν υπομνήματα.

Κατά την συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων παραβρέθηκε και διατύπωσε τις απόψεις του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ εκ μέρους των τηλεοπτικών σταθμών παραβρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Αναστάσιος Κωνσταντινίδης για το Mega Channel, ο Γεώργιος Δελλής για τον Antenna και για τον Skai ο Σπυρίδων Φλογαΐτης, η Γλυκερία Σιούτη, ο Ηλίας Θεοδωράτος και ο Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος.

Το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσώπησαν από το ΝΣΚ ο Ευστράτιος Συνοίκης και η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου και οι δικηγόροι Ιωάννης Δρόσος και Ιωάννης Μαντζουράνης.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news