facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Δημήτρης Καμμένος: Καλεί την κυβέρνηση να καταφύγει σε ένδικα μέσα για τα λιμάνια

Τον κίνδυνο να χαθούν μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο 15.000 επιβάτες κρουαζιέρας επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος και κάλεσε την κυβέρνηση να ασκήσει τα ένδικα μέσα που προβλέπονται για να ανοίξει το λιμάνι του Πειραιά αν δεν προχωρήσει ο διάλογος με τους εργαζόμενους.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο κ. Καμμένος είπε: «15.000 επιβάτες κρουαζιέρας κινδυνεύουν να χαθούν μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο για την Ελλάδα από την απεργία των εργαζομένων στον ΟΛΠ» και κάλεσε την κυβέρνηση «να ασκήσει τα ένδικα μέσα που προβλέπονται για να ανοίξει το λιμάνι του Πειραιά εφόσον δεν προχωρήσει ο διάλογος με τους εργαζόμενους».

Επιπλέον έκανε λόγο για τεραστίων διαστάσεων δυσφήμηση για την Ελλάδα, καθώς ήδη έχουν χαθεί 10.000 επιβάτες κρουαζιέρας, ενώ υπάρχει μεγάλο πρόβλημα από αυτοκίνητα που δεν μπορούν να εκτελωνιστούν. Τέλος, τόνισε, πως «σε περίπτωση, που συνεχιστεί το πρόβλημα το δημόσιο μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα από αγωγές» και κάλεσε σε διακομματική συναίνεση.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news