facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάστηκε διπλή δολοφονία που έγινε πριν από 19 χρόνια στις Αχαρνές

Μετά από 19 χρόνια, λίγο πριν την παραγραφή, εξιχνιάσθηκε μια διπλή δολοφονία με θύματα έναν 54χρονο και τον 33χρονο γαμπρό του που είχε γίνει σε σπίτι στις Αχαρνές Αττικής και συνελήφθη ως δράστης ένας 53χρονος.

Η διπλή δολοφονία εξιχνιάσθηκε από την ειδική ομάδα που έχει συσταθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, η οποία επανεξετάζει και ερευνά , με εξειδικευμένες μεθόδους και με τη χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, όλες τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις .Η συγκεκριμένη υπόθεση ,αφορά το πιο παλιό έγκλημα που εξιχνιάζεται στα αστυνομικά χρονικά.

Το έγκλημα διαπράχθηκε μεταμεσονύχτιες ώρες στις 28 Ιανουαρίου 1997, όταν τρεις άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν στο διαμέρισμα του 54χρονου θύματος, όπου διέμενε μαζί με την 54χρονη σύζυγό του, την κόρη τους και τον 33χρονο γαμπρό τους.

Κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα, πυροβόλησαν στο πρόσωπο τον 33χρονο, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του και στη συνέχεια πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 54χρονο, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, και στο χέρι την 54χρονη σύζυγό του. Ο 33χρονος υπέκυψε λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη μέσα από ανάλυση στοιχείων όπως αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι. Δράστης και θύματα είναι ομογενείς από τη Ρωσία και είχαν απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών - μάλιστα ο δράστης είχε συλληφθεί σε μεταγενέστερο χρόνο για ανάλογη υπόθεση - ενώ ως κίνητρο εκτιμάται πως είναι ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών. Ο 53χρονος από την πλευρά του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες.

Σε βάρος του 53χρονου δράστη ο οποίος εντοπίστηκε στον Ασπρόπυργο όπου διέμενε εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από Τακτικό Ανακριτή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και προφυλακίστηκε.

tanea

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news