facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛ.ΑΣ.: Η Ρούπα ετοίμαζε απόδραση του Ν. Μαζιώτη με ελικόπτερο

Υπόθεση απόπειρας αεροπειρατείας σε ελικόπτερο με το οποίο πιθανότατα είχαν σκοπό να πραγματοποιήσουν απόδραση κρατουμένου από τον Κορυδαλλό, απασχολεί από χθες την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, πιθανολογείται ότι η επιχείρηση οργανώθηκε για την απόδραση του Νίκου Μαζιώτη και ερευνάται η συμμετοχή της καταζητούμενης συντρόφου του, Πόλας Ρούπα. 


Real.gr ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΜΑΖΙΩΤΗ από realmedialive 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ελικόπτερο ενοικιάστηκε και ξεκίνησε χθες το απόγευμα από την περιοχή της Ερμιονίδας με προορισμό τη Φθιώτιδα, αλλά καθοδόν η γυναίκα που το είχε μισθώσει ζήτησε από τον πιλότο να αλλάξει κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Η επιχείρηση ναυάγησε όμως λόγω της αντίδρασης του πιλότου, ο οποίος αρνήθηκε να αλλάξει το προγραμματισμένο σχέδιο πτήσης.

Η γυναίκα πυροβόλησε στο εσωτερικό του ελικοπτέρου, αλλά ο πιλότος το προσγείωσε στην περιοχή της Θήβας, όπου η δράστης έφυγε τρέχοντας, εγκαταλείποντας μια περούκα και άλλο υλικό από το οποίο θα ληφθούν στοιχεία για DNA.


Real.gr ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΑΖΙΩΤΗ από realmedialive 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ωστόσο, ο πιλότος του ελικοπτέρου αναγνώρισε από φωτογραφία την Πόλα Ρούπα.
Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει δύο αποδράσεις κρατουμένων με ελικόπτερα από τον Κορυδαλλό, και συγκεκριμένα του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριζάι, τον Ιούνιο του 2006 και τον Φεβρουάριο του 2009 αντίστοιχα, και μια αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού από τις φυλακές.


Real.gr Mega για απόπειρα απόδρασης από realmedialive

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news