facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ξανακλείνουν τις εθνικές οδούς τα τρακτέρ των αγροτών

Μπλόκα σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου ξαναστήνουν από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου οι αγρότες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, όπως αποφάσισαν στην πανελλαδική συνδιάσκεψή τους στην Θεσσαλονίκη.

Όπως προανήγγειλε η πανελλήνια επιτροπή, οι αγρότες θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή της κινητοποιήσεις μικρότερης κλίμακας, βγάζοντας στις πλατείες των χωριών τα τρακτέρ. Στις 20 του μηνός οι αγρότες θα κατέβουν στις εθνικές οδούς, στήνοντας μπλόκα σε κομβικά σημεία.

Μάλιστα στις 28 Ιανουαρίου, οι αγρότες σκοπεύουν να εγκαινιάσουν «μόνοι τους» την έκθεση «Αγρότικα» στην Θεσσαλονίκη, παρεμποδίζοντας την συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού αγροτικής ανάπτυξης, Μάρκου Μπόλαρη. Επιπλέον απειλούν να κατέβουν ομαδικά στην Αθήνα μετά τις 28 Ιανουαρίου.

Στον Προμαχώνα Σερρών, εκτός από την πανελλήνια ένωση, ανεξάρτητα μπλόκα εξήγγειλαν και οι αγρότες της γύρω περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες μπλόκα επίσης θα στηθούν στα διόδια Μαλγάρων, στους κόμβους των Μικροθηβών αλλά και στο κάστρο Βοιωτίας.

«Θα πιέσουμε σε όποια σημεία της χώρας μπορούμε, δήλωσαν οι εκπρόσωποί τους».

skai

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news