facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Αποχή και συλλαλητήριο γιατρών ενάντια στο ασφαλιστικό την Δευτέρα

Σε 24ωρη αποχή από τα καθήκοντά τους, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας και πορεία προς τη Βουλή καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ). Οι γιατροί καταγγέλλουν το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό, που όλένε «οδηγεί στην εξαθλίωση, χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, με την εξοντωτική αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών». Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11:30.

Επίσης ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών σωματείων που έχει προγραμματισθεί για την ερχόμενη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στις 16:30 στο υπουργείο Εργασίας.

«Ο ιατρικός κόσμος είναι αποφασισμένος να αγωνισθεί μέχρις εσχάτων προκειμένου το νομοσχέδιο- ταφόπλακα των επιστημόνων/ ελεύθερων επαγγελματιών να μην φτάσει καν στη Βουλή» αναφέρει ο ΙΣΑ, στο κάλεσμα του.

Το κάλεσμα του ΙΣΑ απευθύνεται σε όλους τους υγειονομικούς φορείς, καθώς και στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και τις υπόλοιπες επαγγελματικές Ενώσεις.

Την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, οι επιστημονικοί φορείς (γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί, φυσικοθεραπευτές, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές, κτηνίατροι) διοργανώνουν συλλαλητήριο στις 11.30 και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας, ζητώντας την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και κοινωνικό διάλογο από μηδενική βάση.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news