facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Τσακαλώτος: Δεν κάναμε αρκετά για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Έπρεπε να κάνουμε περισσότερα στην πρώτη θητεία του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για να δείξουμε τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό ότι είμαστε σοβαροί στο θέμα της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σε συνέντευξη που δόθηκε στους Paul Mason και Theopi Skarlatos στις 20 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του Ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να πετύχει πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ αυτών που συμβαίνουν στην κυβέρνηση και αυτών που συμβαίνουν στην πραγματική κοινωνία, σημείωσε.

Ερωτηθείς για τις διαδηλώσεις που γίνονται ενάντια στα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση, ο κ. Τσακαλώτος είπε πως θα ήταν ικανοποιημένος αν ο κόσμος οργανώνονταν για εναλλακτικές λύσεις. «Αν είναι διαμαρτυρία μόνο για να μείνεις εκεί που είσαι, τότε αυτό δεν βοηθάει».

Σε ερώτηση για τα λάθη που θεωρεί ότι έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως "δεν κάναμε αρκετά για την διαφθορά και τη φοροδιαφυγή, δεν αφήσαμε αρκετό περιθώριο για το παράλληλο πρόγραμμα. Όμως στις διαπραγματεύσεις, οι αντίπαλοί μας δεν συζητούσαν για οικονομικά, και το πώς να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση, αλλά ήθελαν μια ήττα του ΣΥΡΙΖΑ διότι μια νίκη θα ενθάρρυνε τους άλλους να κοιτάξουν σε μια άλλη κατεύθυνση".


euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news