facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Φιλιά ομοφυλοφίλων στα θεωρεία της Βουλής με την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης

Με φιλιά και αγκαλιές υποδέχθηκαν από τα θεωρεία της Βουλής, μέλη της κοινότητας των ομοφυλοφίλων, πανηγυρίζοντας τελικά την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης.

Με την λήξη της διαδικασίας, όσοι βρίσκονταν στα θεωρεία ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά.

Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων και με 193 ψήφους, έναντι 56 κατά, σε σύνολο 249 παρόντων βουλευτών, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το σύμφωνο συμβίωσης.

Η σταθερή γραμμή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η αρνητική στάση των ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο (πλην τριών βουλευτών που υπερψήφισαν) το «όχι σε όλα» της Χρυσής Αυγής και οι διαφοροποιήσεις βουλευτών που παρατηρήθηκαν στα κόμματα, κυρίως στη ΝΔ, καθώς και ο μεγάλος αριθμός απόντων, χαρακτήρισαν την ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη στην Ολομέλεια, τόσο επί της αρχής όσο και σε άρθρα, καθώς και σε μία τροπολογία. «Όχι» επίσης ψήφισε το ΚΚΕ, ενώ απουσίασαν 10 βουλευτές του κόμματος.

Το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης στήριξαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων καθώς και 19 βουλευτές από τη ΝΔ και τρεις των ΑΝΕΛ.

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news