facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Δρίτσας: Νόμιμη η απεργία της Π.Ν.Ο. και των άλλων ενώσεων στο λιμάνι

Νόμιμη χαρακτήρισε την απεργία της Π.ΝΟ. και των άλλων ενώσεων εργαζομένων στα λιμάνια, στο ΝΑΤ και σε υπηρεσίες του υπουργείου, ο Θοδωρής Δρίτσας. Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να σεβαστούν τα συνταγματικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, αντιδρώντας σε ορισμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα σε λιμάνια της χώρας και τα οποία καταγγέλθηκαν από τους εργαζόμενους ως προσπάθεια υπονόμευσης.

«Η 48ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο.) και άλλων ενώσεων εργαζομένων στο λιμάνι, στο ΝΑΤ και σε υπηρεσίες του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, είναι μια απεργία νόμιμη», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός, αναφερόμενος όπως είπε, «σε καταγγελίες σωματείων, για υπονόμευση της 48ωρης απεργίας των ναυτικών σε περιστατικά που συνέβησαν σε κάποια λιμάνια της Ελλάδας».

«Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους, να σταθούν απολύτως υπεύθυνα, απέναντι στην άσκηση συνταγματικών δικαιωμάτων του ελληνικού λαού και να απέχουν από κάθε ενέργεια που μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση, έστω και κατ' υπόνοια, αυτή την κυβερνητική θέση», δήλωσε ο κ. Δρίτσας.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news