facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κώστας Σημίτης: Αριστερή πολιτική ή αριστερός μανδύας;

Το πρόβλημα που πρέπει να λύσει η κυβέρνηση είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας, η επάνοδος στην ανάπτυξη, η επίτευξη πλεονασμάτων, ώστε να υπάρξει περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη, η λειτουργία των κοινωνικών θεσμών και με τρόπο που εξασφαλίζεται περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη, γράφει στην «Εφημερίδα των Συντακτών, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Στο άρθρο του ο πρώην πρωθυπουργός ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να καταργήσει ρυθμίσεις προς όφελος των συντεχνιών, περιορίζει τη «Διαύγεια», προσπαθεί να καταργήσει την αξιολόγηση στα ΑΕΙ.

«Η χώρα και οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν με τον τρόπο αυτό προς το καλύτερο, η υστέρησή μας παγιώνεται.»

Κάνει επίσης αναφορά στη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, «ένα ακραίο συντηρητικό κόμμα. Δηλωμένη πρόθεσή του είναι η αντιπαράθεσή του με οποιαδήποτε κίνηση προσπαθεί να εκσυγχρονίσει τη χώρα, να διευρύνει τη δημοκρατία και τις ελευθερίες, να προωθήσει τον ορθολογισμό και την ελεύθερη σκέψη».

Μάλιστα, ο κ. Σημίτης αναφέρεται και στην πρόσφατη κατάθεση στεφάνου στην Σαλαμίνα στην επέτειο της ναυμαχίας από τον Πάνο Καμμένο.

«Η ρητορική της κυβέρνησης για αριστερή πολιτική μοιάζει όλο και περισσότερο με μανδύα που συγκαλύπτει παλαιές γνωστές πολιτικές που έχουν τα παλαιά γνωστά αποτελέσματα» καταλήγει.

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news