facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Για κινητοποιήσεις αποφασίζουν το Σάββατο οι φαρμακοποιοί

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας προγραμματίζουν για την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 2.30 το μεσημέρι οι φαρμακοποιοί αντιδρώντας στις προωθούμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των φαρμακείων.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου αναμένεται να εισηγηθεί την πραγματοποίηση 24ωρων κυλιόμενων απεργιών κατά έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Το ΔΣ του ΠΦΣ στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του ενημερώθηκε για το αποτέλεσμα της συνάντησης του Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών, δηλαδή την επίτευξη συμφωνίας ως προς το ιδιοκτησιακό των φαρμακείων και την δυνατότητα συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο και μη φαρμακοποιών.

Οι φαρμακοποιοί διέκοψαν τη συνεδρίαση και επειγόντως μετέβησαν στο Υπουργείο Υγείας και ενημερώθηκαν από τον υπουργό Ανδρέα Ξανθό για τα τεκταινόμενα.

«Διαπιστώθηκε ότι στην διαμορφούμενη πρόταση για την τελική διατύπωση της υπουργικής απόφασης καταλύεται πλήρως ο επιστημονικό ρόλος του φαρμακοποιού και ο επιστημονικός χαρακτήρας του φαρμακείου» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΦΣ.

Ως εκ τούτου ελήφθη η απόφαση για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή και την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης το Σάββατο.

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news