facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Βαρύς χειμώνας στις σχέσεις Μεϊμαράκη-Παπαμιμίκου μετά το θέμα Γεωργιάδη

Βαρύ είναι το κλίμα στις σχέσεις του προέδρου της ΝΔ με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο. Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη σημειώνουν, τους οποίους επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο σημειώνουν:

«Ο κ. Μεϊμαράκης έχει να μιλήσει με τον κ. Παπαμιμίκο από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Έχει αυτονομηθεί πλήρως. Εάν κάνει δεύτερη τόσο προκλητική ανοησία που θαμπώνει την εικόνα της ΝΔ θα ζητήσει την παραίτησή του».

Αλλά και στην ομιλία του στην ΚΟ του κόμματος, ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στο θέμα: «Με ενημερώνουν ότι η ΚΕΦΕ,που είναι τελείως αυτόνομη και πήρε χθες λάθος απόφαση,έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του καλού φίλου Αδωνι Γεωργιάδη. Δεν μπορούν οι τυπολατρίες να ξεπερνούν τις πολιτικές. Η απόφαση της ΚΕΦΕ δεν με εκφράζει και με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ έχω να συνομιλήσω μαζί του από την ημέρα των εκλογών.»

Πριν από λίγες ημέρες είχε υπάρξει νέο επεισόδιο στις σχέσεις με τον γραμματέα της ΝΔ, καθώς τόσο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαν αφήσει αιχμές για τη στάση του, κατηγορώντας τον για «ανεπίτρεπτη» στήριξη του Απ.Τζιτζικώστα.

Ο κ. Παπαμιμίκος μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της ΝΔ αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα τηρηθεί πιστά το καταστατικό του κόμματος.

«Όλα τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής μαζί με τους εκπροσώπους των υποψηφίων που θα ανακηρυχθούν την επόμενη Δευτέρα εγγυούνται την πιστή εφαρμογή του καταστατικού και την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας» δήλωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη θεωρούν «ανεπίτρεπτο και ασυμβίβαστο ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και γραμματέας του κόμματος να τάσσεται υπέρ κάποιου υποψηφίου».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έκαναν επ' αυτού συστάσεις στον κ. Παπαμιμίκο από το απόγευμα της Παρασκευής, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο θέμα παρενέβη και το περιβάλλον του υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, έπειτα από ερώτηση σχετικά με όσα αναφέρουν από το περιβάλλον Μεϊμαράκη για τον γραμματέα της ΝΔ, έλεγαν: «Οι κινήσεις του κ. Παπαμιμίκου υπέρ του κ. Τζιτζικώστα έχουν υποπέσει και στη δική μας προσοχή και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει απόλυτο δίκιο καθώς αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο».

Newsroom ΔΟΛ

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news