facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η Ζωή πετά το γάντι στον Τσίπρα και ζητά ντιμπέιτ

Το γάντι πετάει στον Αλέξη Τσίπρα η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζητώντας εξηγήσεις και ντιμπέιτ, «αν έχει το θάρρος», όπως επισήμανε η ίδια. Σε αυτές τις εκλογές δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχει μια ομάδα του Μαξίμου, δήλωσε επίσης η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ότι διέλυσε τον ΣΥΡΙΖΑ κι έριξε την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «θα προσκαλούσα τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ. Οι άνθρωποι που μας στήριξαν ζητούν εξηγήσεις». «Άκουσα κατάπληκτη τον πρωθυπουργό ότι πετύχαμε κάτι. Τι πετύχαμε;», διερωτήθηκε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Δεν υπάρχει καμία δέσμευση για το χρέος, αλλά αντίθετα υπάρχουν δεσμεύσεις για σκληρά προαπαιτούμενα που υπέγραψε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Την κυβέρνηση την έριξε το Μαξίμου και μόνο, όταν καρατόμησε τους υπουργούς που καταψήφισαν τα πρώτα προαπαιτούμενα», συνέχισε κάνοντας τον απολογισμό της κυβέρνησης στην οποία υπήρξε στέλεχος ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε, πως, υιοθετεί απολύτως της θέσεις με τις οποίες εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπογράμμισε ότι στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου δεν συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μια ομάδα Μαξίμου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, τον διέλυσε ο πρόεδρος του. Εγώ ήμουν πιστή στις δεσμεύσεις που πήραμε. Θέση μας ήταν και η κοινωνικοποίηση των τραπεζών. Αυτή τη στιγμή οι ιδιωτικές τράπεζες έχουν αιμοδοτηθεί με εξουθενωτική φορολόγηση των πολιτών», τόνισε.

Ακόμη, η Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι δέχθηκε επίθεση από το περιβάλλον του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα για τον πρωθυπουργό είπε, «αν έχει το θάρρος να καθίσει απέναντί μου και να τα συζητήσουμε όλα» γιατί δεν εκτιμώ διαρροές του τύπου «Μου έτρωγε τα συκώτια η Ζωή και ο Παναγιώτης».

Όπως σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου, ήταν η μόνη που δεν έθαβε δικογραφίες, απαντώντας στις κατηγορίες από μερίδα του Τύπου -για τις οποίες χθες κατηγόρησε το Μαξίμου, τον προκόπη Παυλόπουλος και τον Πάνο Καμμένο- ότι ότι έβαλε «στο συρτάρι» ποινική δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή, για τα εξοπλιστικά.

Ο κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τον κ. Παυλόπουλο, όπως και τον κ. Τσίπρα, όταν έχουν κάτι να πουν, να έχουν το θάρρος των λόγων τους και να το λένε επωνύμως και όχι μέσω κύκλων. Παράλληλα, ζήτησε από τον κ. Παυλόπουλο να εξηγήσει γιατί δεν διαβίβασε την επιστολή της στους ομολόγους της, ενώ την ίδια ώρα συνομιλούσε με ηγέτες της Ε.Ε. και άλλων κρατών.

Σε ερώτηση για το αν την είχε «κατσαδιάσει» ο Τσίπρας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε ότι είχαν σχέση ειλικρίνειας, αλληλοσεβασμού και συντροφικότητας και είπε ότι το φως της δημοσιότητας είχαν δει τερατώδεις αφηγήσεις...

Αναφερόμενη στη Λαϊκή Ενότητα, εξήγησε ότι δεν είναι ένα προσωποπαγές κόμμα, αλλά μία συλλογική προσπάθεια.

tvxs

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news