facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μητρόπουλος: Δεν αποδέχεται τη μη εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ βάζει ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος μένει εκτός ψηφοδελτίων, καθώς όπως δήλωσε το βράδυ της Παρασκευής δεν αποδέχεται την εισήγηση της κομματικής επιτροπής που τον τοποθετεί στην τελευταία θέση της λίστας.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Μητρόπουλος χαρακτήρισε «ακραία προσχηματική» την απόφαση της Κουμουνδούρου και την απέδωσε αποκλειστικά στην «σκληρότητα της αποδόμησης της διαπραγματευτικής ανικανότητας» της κυβέρνησης Τσίπρα.

Λυπήθηκα που δεν δήλωσα «όχι» αντί για «παρών» στην ψηφοφορία για το τρίτο μνημόνιο, πρόσθεσε ο ίδιος, όχι για κάνω τον επαναστάτη, αλλά επειδή δεν μπορώ να σηκώσω στις πλάτες μου τις προβλέψεις του τρίτου μνημονίου για μειώσεις στις συντάξεις.

Ο κ. Μητρόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας ότι στο διάστημα αυτό «το ελληνικό ζήτημα πήγε πολύ πίσω».

Σε ερώτηση γιατί παρ' όλες τις αντιρρήσεις του ήθελε να είναι ξανά υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως παρά την αποτυχία στη διαπραγμάτευση, πίστεψε πως μέσα από το κυβερνών κόμμα θα μπορούσε να γίνει μια τελευταία προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης.

Δεν είχα επιλέξει την απόλυτη ρήξη, ανέφερε, παρ' όλο που που -όπως είπε- επιμένει σε όλα όσα είχε πει για την ηγεσία και την διαπραγματευτική ανικανότητα.

Σημείωσε πως δεν είχε καμία ενημέρωση για τις προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να τον τοποθετήσει σε μη εκλόγιμη θέση, παρ' όλο που χθες είχε πολιτική συνομιλία με τον πρωθυπουργό.

Σε ερώτηση αν σκοπεύει να συνεργαστεί με κάποιο άλλο πολιτικό σχηματισμό, απάντησε πως ούτε αναζήτησε, ούτε θα αναζητήσει άλλη συνεργασία.

Προέβλεψε, μάλιστα, πως θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις μετά τις εκλογές, καθώς -όπως είπε- κανένας σχηματισμός δεν θα φέρει σε πέρας το πρόγραμμα.

Πάντως, νωρίτερα την Παρασκευή, μιλώντας στον Real 97,8 ο κ. Μητρόπουλος είχε δηλώσει πως κανείς δεν περισσεύει στον ΣΥΡΙΖΑ και πως όλοι πρέπει να βάλουν πλάτη για τη νίκη στις εκλογές. Επίσης, ο ίδιος επικαλέστηκε δικαστική απόφαση η οποία εκδόθηκε μόλις χθες και τον δικαιώνει για τη φορολογική του υπόθεση.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news