facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας γελοιοποιεί τους Ελληνες

«Ο κ. Τσίπρας πάει τη χώρα σε εκλογές γιατί θέλει να κρύψει τους λογαριασμούς του φθινοπώρου πίσω από τις κάλπες», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης υποστηρίζοντας ότι η τρίτη προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία μέσα σε επτά μήνες γελοιοποιεί τους Έλληνες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ionian Channel ο κ. Θεοδωράκης επανέλαβε ότι «αυτό που προείχε αυτή τη στιγμή ήταν να σταθεροποιηθεί η οικονομία» και για το λόγο αυτό η κυβέρνηση «έπρεπε να πορευθεί με ευθύνη, να πάρει τις αποφάσεις που έχει δεσμευτεί και αμέσως μετά να γίνουν εκλογές".

«Δεν είναι εικόνα σοβαρής χώρας αυτή. Εκλογές, δημοψήφισμα και ξανά εκλογές μέσα σε επτά μήνες, δεν έχει συμβεί πουθενά στον κόσμο. Είναι μία εικόνα που γελοιοποιεί τους Έλληνες», τόνισε.

Για το τι θα προκύψει μετά τις εκλογές εξέφρασε ανησυχία «για τη σύνθεση της Βουλής», σημειώνοντας:

«Φοβάμαι μήπως έχουμε ενίσχυση των ακραίων δυνάμεων. Ενίσχυση των ανθρώπων που μιλούν για δραχμή. Των ανθρώπων με φασιστικές ιδέες. Οι λύσεις όμως δεν υπάρχουν στα άκρα. Οι λύσεις βρίσκονται στη μετριοπάθεια και στη λογική. Η μετριοπάθεια πρέπει όμως να εμπεριέχει τόλμη και γρήγορες, σαφείς κινήσεις. Άλλα μιλάμε για μια χώρα που έχει ανάγκη, πάνω απ' όλα, τη λογική. Δεν είναι προτεραιότητα ενός κινήματος να υπηρετεί την ιδεολογία. Προτεραιότητα ενός κινήματος είναι να υπηρετεί τον άνθρωπο. Αυτό είναι το Ποτάμι».

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news