facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Μαξίμου: Αισιοδοξία για συμφωνία το Σαββατοκύριακο

Αισιοδοξία επικρατεί στο στο Μέγαρο Μαξίμου για ολοκλήρωση του κύκλου των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές εντός του Σαββατοκύριακου με θετική έκβαση.

Κυβερνητικοί κύκλοι υποστηρίζουν ότι στις 11 Αυγούστου θα υπάρξει θετική εισήγηση των θεσμών για τη νέα συμφωνία για δάνειο από τον ESM.

Κατόπιν εκτιμούν ότι θα συνεχιστεί το χρονοδιάγραμμα έτσι όπως το είχε θέσει η ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή ψήφιση της συμφωνίας στη Βουλή στις 18 Αυγούστου και την επομένη από τα διεθνή κοινοβούλια.

Στις 20 Αυγούστου εκκρεμεί η δόση της ελληνικής κυβέρνησης προς την ΕΚΤ άρα βάση αυτού του χρονοδιαγράμματος κινείται το μέγαρο Μαξίμου.

Πάντως, δεν αποκλείεται η ψήφιση και νέων προαπαιτούμενων μαζί με τη συμφωνία με το "μενού" να περιλαμβάνει τις πρόωρες συντάξεις, τις αλλαγές στις 100 δόσεις αλλά και το άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων, όπως προέκυψε από τη συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Γιώργου Σταθάκη με τους εκπροσώπους των δανειστών.

Χθες συνεδρίασε το κυβερνητικό συμβούλιο οικονομικής πολιτικής στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό και εκτίμησε τις τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Mega

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news