facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Τσίπρας: Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μειώσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - ΒΙΝΤΕΟ

«Όσο περνάει από το χέρι μας και εγώ και ο υπουργός Άμυνας δεν πρόκειται να αποδεχθούμε μειώσεις που έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν νέες ανισότητες στον κοινωνικό ιστό και κυρίως μειώσεις στις αποδοχές των στελεχών των ΕΔ». Αυτό δήλωσε σήμερα Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Θα αποφασίζουμε εμείς πώς θα διανέμουμε τους πόρους, πού θα κάνουμε τις περικοπές, θα αποφασίζουμε εμείς για το πώς θα διατηρούμε το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του γεωπολιτικού προσανατολισμού της χώρας και πως διατηρείται και αυξάνεται η γεωπολιτική της δύναμη.


Απευθυνόμενος, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ο πρωθυπουργός είπε: «Τούτες τις μέρες «οφείλουμε να σεβαστούμε μια δημοκρατική διαδικασία χωρίς δραματοποιήσεις και να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την εθνική ομοψυχία, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα».

Και πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας: «Την επόμενη ημέρα όλοι θα είμαστε ένα, στην προσπάθειά μας η χώρα μας να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό αυτή την οικονομική κρίση. Και βεβαίως, να την ξεπεράσει με τη δυνατότητα να μπορέσει να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του λαού μας, αλλά και την εθνική μας κυριαρχία».



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news