facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μπακογιάννη: Η μάχη να δοθεί με εθνική συνεννόηση και συσπείρωση

Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με την βουλευτή της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη το μεσημέρι της Τρίτης στο μέγαρο Μαξίμου. 

Εξερχόμενη η πρώην υπουργός ανέφερε ότι είχαν μια μακρά συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός την ενημέρωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης. Η βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση μεταπολεμικά και ότι η διαπραγμάτευση πρέπει να καταλήξει. 

«Έχουμε υποχρέωση όλοι να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτός είναι ο στόχος. Όλοι γνωρίζουμε ότι η εντολή του λαού είναι διαπραγμάτευση εντός ευρώ. Αυτή την εντολή τη γνωρίζουμε όλοι και αυτή την εντολή πρέπει να εκτελέσουμε», τόνισε η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό έχει προκαλέσει ενόχληση στο επιτελείο του Προέδρου της ΝΔ

Στην Συγγρού προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα λέγοντας «ουδέν σχόλιο» ενώ δεν αποκλείεται κατά τη συνεδρίαση του άτυπου πολιτικού συμβουλίου (στις 2 το μεσημέρι), να σταλεί ένα γενικότερο μήνυμα προς όλα τα στελέχη- και όχι προσωπικά προς την ίδια την πρώην υπουργό - που θα θελήσουν να πάρουν ανάλογες πρωτοβουλίες.


real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news