facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τσίπρας: Το μείζον να φέρουμε μια βιώσιμη συμφωνία

Το μείζον να μπορέσουμε να φέρουμε μια βιώσιμη συμφωνία και δεν είναι μείζον μόνο για την κυβέρνηση είναι για την χώρα, το κρίσιμο είναι να κλείσει ο φαύλος κύκλος δηλαδή να μην αναγκαστούμε να πάμε σε μια συμφωνία που σε έξι μήνες θα μας δώσει τα ίδια» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην συνομιλία που είχε με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μαξίμου.


VIDEO-ΤΣΙΠΡΑΣ από realmedialive 

Και συνέχισε ο πρωθυπουργός: «Η μεγάλη αντίφαση είναι η παρουσία του ΔΝΤ που ζητά σκληρά μέτρα και αναδιάρθρωση του χρέους και οι άλλοι κρατούν τα σκληρά μέτρα και αφήνουν την αναδιάρθρωση, θέλουν α λα κάρτ να έχουμε το IMF μαζί μας». 


Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης εξερχόμενος από τη συνάντηση υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάει δεξιά στο Κούγκι ή αριστερά στην ευρωπαϊκή πορεία. Και οι δυο δρόμοι είναι δύσκολοι αλλά ο πρώτος οδηγεί στην καταστροφή».


VIDEO-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ από realmedialive

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση του πρωθυπουργού με την νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά η οποία πέρασε την πόρτα του Μαξίμου περίπου στις 11:05.


VIDEO - ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από realmedialive 


Παρακολουθείστε τον διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες ο Αλέξης Τσίπρας με την νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στο Μέγαρο Μαξίμου.


VIDEO - ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ από realmedialive 


Στις 12:00 ο πρωθυπουργός θα δει τη βουλευτή της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη. Αντικείμενο των συναντήσεων αποτελεί η ενημέρωση για την πορεία της διαπραγμάτευσης


real

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news