facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ράλι 65% της μετοχής εκτυπωτικής από φήμες ότι πήρε συμβόλαιο για παράλληλο νόμισμα στην Ελλάδα

Εκρηκτικό ράλι κατέγραψε η μετοχή της καναδικής εταιρείας εκτυπώσεων Fortress Paper Ltd μετά από φήμη που διέσπειρε η ιστοσελίδα Zerohedge αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εταιρεία έχει συνάψει συμβόλαιο με την ελληνική κυβέρνηση για την εκτέλεση του σχεδίου παράλληλου νομίσματος!
Η μετοχή της Fortress στο χρηματιστήριο του Τορόντο έκλεισε χθες με κέρδη 22%, στα 3,78 δολ. Καναδά ενώ τον τελευταίο μήνα το ράλι της μετοχής έχει φθάσει το 65%.
fortress stock

Η πορεία του τελευταίου μήνα ώθησε την ιστοσελίδα Zerohedge να σχολιάσει χθες πως η πιθανή αιτία ίσως να είναι ένα συμβόλαιο της εταιρείας με την Αθήνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την εισαγωγή ενός “παράλληλου νομίσματος”.
zerohedge

Η εταιρεία με ανακοίνωση της χθες δηλώνει άγνοια γιατί οι μετοχές της καταγράφουν αυτό το ράλι ενώ ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Chadwick Wasilenkoff (φωτ.) αρνήθηκε να προβεί σε περαιτέρω σχόλια.
Το εργοστάσιο της Fortress στο Landqart της Ελβετίας εκτυπώνει χαρτονομίσματα, διαβατήρια και κάρτες visa. Την περασμένη εβδομάδα η καναδική εταιρεία είχε ανακοινώσει πως στο α' τρίμηνο πούλησε 2.715 μετρικούς τόνους “τιτλοποιημένου χαρτιού”, όπως το ονομάζει, από 2.270 τόνους στο δ' τρίμηνο του 2014.
newmoney

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news