facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μητσοτάκης: Συμφωνία ή άτακτη χρεοκοπία με καταστροφικές συνέπειες

Η κυβέρνηση πρέπει να επιλέξει μεταξύ συμφωνίας, ή άτακτη χρεοκοπίας με καταστροφικές συνέπειες, προειδοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Κανείς δεν νοείται σήμερα να ποντάρει στην αποτυχία» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας στον Σκάι, προσθέτοντας ότι «η συζήτηση για δημοψήφισμα που άνοιξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός εντείνει τους βαθμούς αβεβαιότητας στην χώρα».

Τόνισε ότι με μαθηματική ακρίβεια θα χρειαστούμε ένα τρίτο πακέτο στήριξης, εξηγώντας ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο οι αποπληρωμές της χώρας ανέρχονται στα 10 δισ. ευρώ.

«Η διαφαινόμενη προοπτική ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει στις αγορές έχει πάει περίπατο» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση υποσχέθηκε πολύ περισσότερα άπο αυτά που μπορεί να κάνει πράξη».

Ανέφερε επίσης ότι η συμφωνία που επιδιώκει η κυβέρνηση θα έχει πολλές ομοιότητες με την συμφωνία που η προηγούμενη κυβέρνηση διαπραγματεύονταν.

Όσον αφορά τα εσωκομματικά, υπογράμμισε η ΝΔ υπέστη βαριά ήττα στις εκλογές, «και με δυσκολία την αναγνωρίσαμε».

«Η ΝΔ περνάει από μια φάση ανασύνταξης, αλλά όταν καταρρεύσει ο αριστερός λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ εκ των πραγμάτων το κεντροδεξιό αφήγημα θα ακουστεί και πάλι» σημείωσε.

ethnos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news