facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Εξώδικο από τους εργαζομένους στα μεταλλεία Κασσάνδρας στην «Ελληνικός Χρυσός»

Για συνεχή εμπαιγμό, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, που υφίστανται το τελευταίο διάστημα, κάνουν λόγο τα σωματεία των εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, «κατά τη μαζική μας διαδήλωση της 16/4/2015 και στην επαφή που είχαμε στο γραφείο του με τον κύριο Τσιρώνη, λάβαμε ως αιτιολόγηση στην ερώτησή μας για την καθυστέρηση στον επανέλεγχο της νομιμότητας των ανακλημένων αδειών, ότι έχει βρεθεί σωρεία ελλείψεων και παραβιάσεων στον φάκελο των αδειών αυτών. Επίσης, ότι έχει ήδη αποσταλεί στην Ελληνικός Χρυσός πολυσέλιδο αίτημα διευκρινίσεων και ειδικότερα η παρατήρηση για πλήρη απουσία πολεοδομικής μελέτης του εργοστασίου εμπλουτισμού Σκουριών, για τα οποία η εταιρεία ποτέ δεν έχει απαντήσει ως τώρα».

«Για το λόγο αυτό και αναλογιζόμενοι τους κινδύνους για το μέλλον της δουλειάς μας, αποστέλλουμε άμεσα κατά της Ελληνικός Χρυσός επίσημη εξώδικη διαμαρτυρία, αιτούμενη να ικανοποιηθούν άμεσα τα αιτήματα του ΥΠΑΠΕΝ και να μην υπάρχουν άλλες γραφειοκρατικού τύπου εμπλοκές» υπογραμμίζουν.

Και καταλήγουν: «Σαν εργαζόμενοι δεν δεχόμαστε παιχνίδια στις πλάτες μας από καμία πλευρά».

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα σωματεία εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news