facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Nίκη δικαστών: Εξεδόθη διαταγή πληρωμής σε βάρους του Δημοσίου

Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει στη Δικαιοσύνη – Διαταγή πληρωμής σε βάρος του Δημοσίου, για τα αναδρομικά των δικαστικών – Για κανένα πεινασμένο Έλληνα θα βγάλετε κανένα…κόκκαλο να γλύψει;

Το «πράσινο φως» για την πρώτη διαταγή πληρωμής σε βάρος του Δημοσίου, για τα αναδρομικά των δικαστικών λειτουργών άναψε το Ειρηνοδικείο Αθηνών. Την δικαστική απόφαση πέτυχε ο Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών και Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ο οποίος ζήτησε και πέτυχε την έκδοση της υπ. αριθμ. 28.063/2014 διαταγής πληρωμής με την οποία επιδικάστηκε το 50% των οφειλόμενων αναδρομικών που «κουρεύτηκαν» με το Ν. 4307/2014.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσει η επίδοση της διαταγής πληρωμής και η επίσπευση αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου ενώ τα αιτήματα για έκδοση διαταγών πληρωμής από δικαστές εκτιμάται ότι θα είναι χιλιάδες με το δημόσιο να υποβάλλει ανακοπές για να μπλοκάρει τη διαδικασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστές θα διεκδικήσουν και τη φορολογική εξομοίωσή τους με τους βουλευτές, δηλαδή την καθιέρωση και για τους ίδιους του αφορολόγητου 25% στις αποδοχές τους .

Μάλιστα, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, το Σάββατο 6.12.2014, θα υπάρξει ενημέρωση για το θέμα ενώ θα αναρτηθούν εντός των επόμενων ημερών σχέδια αιτήσεων και διαταγών πληρωμής και αναλυτικές οδηγίες συμπλήρωσής τους για να προσφύγουν στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο μέχρι το τέλος του έτους, αποφεύγοντας τον κίνδυνο παραγραφής των αξιώσεών τους.

makeleio

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news