facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Εκλογές τον Μάρτιο βλέπει ο Κουβέλης

Τη σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών προκειμένου να συζητηθεί και να διεκδικηθεί από κοινού μια διαπραγμάτευση για το δημόσιο χρέος, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Φώτης Κουβέλης. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, το χρέος «δεν είναι βιώσιμο και πρέπει να αναδιαρθρωθεί για να εξυπηρετηθεί».

Χρειάζεται ο ελάχιστος κοινός πολιτικός στόχος μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων παρά τις αντιθέσεις, τις αντιπαραθέσεις και τις διαφωνίες, σημείωσε ο κ. Κουβέλης, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Όπως διευκρίνισε, η πρότασή του εκκρεμεί, καθώς πρέπει να γίνει αποδεκτή από τον πρωθυπουργό και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις. «Ο κοινός πολιτικός τόπος στο θέμα αυτό μπορεί να υπάρξει με απόλυτο σεβασμό στις διαφορές», σημείωσε.

Σχολιάζοντας την πρόταση Τσίπρα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εκτίμησε ότι οι εκλογές θα γίνουν όπως φαίνεται τον Μάρτιο από τη μη εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στο ερώτηση αν θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Φώτης Κουβέλης απάντησε: «Συζητώ με τους πάντες, στον βαθμό που η συζήτηση αυτή έχει συγκεκριμένο, πολιτικό περιεχόμενο»

«Η καλύτερη συζήτηση», επισήμανε, «θα μπορούσε να γίνει με τον τρόπο που προτείνει η ΔΗΜΑΡ, με τον τρόπο που προτείνω εγώ δηλαδή το επίπεδο των πολιτικών αρχηγών».

newsbeast

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news