facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς: Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι λεφτά υπάρχουν: Η χώρα δεν θα χρειαστεί άλλο Μνημόνιο, ούτε τις δόσεις που απομένουν...

Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και θετικά μηνύματα για την πορεία της χώρας περιείχε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας Μιλώντας από την Καλλιθέα Χαλκιδικής, ο πρωθυπουργός τόνισε «Ελευθερία σημαίνει να είσαι όρθιος και ισχυρός», αναφερόμενος στις επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Σημείωσε ότι η Ελλάδα βγαίνει από την ύφεση στο τρίτο τρίμηνο του 2014 και γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση της κυβέρνησης για τερματισμό της οικονομικής ύφεσης.

«Οχι μόνο δεν θα χρειαστούμε νέο μνημόνιο, αλλά και μπορούμε να σταθούμε από την επόμενη χρονιά χωρίς τα χρήματα από τις δόσεις του σημερινού μνημονίου, που απομένουν», πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς. Η ΝΔ κράτησε πάντα υπεύθυνη στάση, σημείωσε και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να κάναμε λάθη, αλλά «λεφτά υπάρχουν», εμείς δεν είπαμε ποτέ».

Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για επικίνδυνες υποσχέσεις που τρομάζουν. «Εμείς προσπαθούμε να μειώσουμε και θα μειώσουμε προσπαθούμε τα φορολογικά βάρη, αλλά όλα αυτά που λέει η αντιπολίτευση τρομάζουν». «Δεν θα γίνει ποτέ κυβέρνηση γιατί ούτε αντιπολίτευση δεν κατάφερε ακόμα να γίνει», ανέφερε ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε πως τώρα που φτιάχνουν τα πράγματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους, καθώς «η επιστροφή στο «λεφτά υπάρχουν» τρομάζει περισσότερο. Ακόμη ανέφερε ότι οταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας «πήρα μια χειροβομβίδα στα χέρια μου, την κράτησα και την εξουδετέρωσα».

Ο πρωθυπουργός ξεκίνησε την ομιλία του κάνοντας λόγο για τιμή και συγκίνηση, αλλά και με ισχυρά μηνύματα για την ενότητα της παράταξης.

«Εμείς οι νεοδημοκράτες είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάναμε πριν 40 χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι», τόνισε. «Είμαστε υπερήφανοι για τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε γερές ρίζες, πατάμε γερά στο παρόν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το άλμα προς το μέλλον», πρόσθεσε.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος. Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news