facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Αλυσοδεμένος εμφανίστηκε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Χατζημαρκάκης (ΒΙΝΤΕΟ)

«Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!», φώναζε στην αίθουσα, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές

Δεμένος με αλυσίδες και λουκέτα έκανε την εμφάνισή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Το πρώην μέλος των Γερμανών Φιλελευθέρων που άφησε άναυδους τους υπόλοιπους ευρωβουλευτές φώναζε: «Λουκέτο στην τρόικα! Να σπάσουμε τα λουκέτα!». Ο κ. Χατζημαρκάκης , ο οποίος τείνει να καθιερώσει τις πρωτότυπες εμφανίσεις, καθώς είχε εμφανιστεί πριν από λίγες ημέρες με αντιασφυξιογόνο μάσκα για να διαμαρτυρηθεί για την επεξεργασία των χημικών της Συρίας, ανοιχτά της Κρήτης, φώναζε: «Ποιο είναι το έργο της τρόικας στην Ελλάδα; Βάζει λουκέτο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τέσσερις στις δέκα μικρομεσαίες επιχειρήσεις πάνε για κλείσιμο, όταν έχουν κλείσει ήδη τουλάχιστον 150.000», κερδίζοντας την προσοχή των συναδέλφων του.

Η εμφάνιση αυτή του ευρωβουλευτή έγινε στην πρώτη συζήτηση της έκθεσης Κάρας για τα πεπραγμένα της τρόικας στις χώρες του Μνημονίου.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χατζημαρκάκης κατεβαίνει στις ευρωεκλογές στην Ελλάδα, ως επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες Ευρωπαίοι Πολίτες», ενώ έχει δεκαετή θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο με το γερμανικό Κόμμα των Φιλελευθέρων, από το οποίο παραιτήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

protothema


Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news