facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ελεύθερη με εγγύηση η «εγκέφαλος» της απάτης σε βάρος του Οίκου του Ναύτου

Μετά από τέσσερις μήνες προσωρινής κράτησης η φερομενη ως «εγκέφαλος» της απάτης σε βάρος του Οίκου Ναύτου και ο οικονομικός διευθυντής αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σε βάρος τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της καθώς και χρηματική εγγύηση 50 χιλιάδες ευρώ.

Η 50χρονη , μαζί με τον οικονομικό διευθυντή του ταμείου και μια ακόμα γυναίκα υπάλληλο (και άλλα πρόσωπα που ειχαν αφεθεί ελεύθεροι απ τον ανακριτη με όρους ) καταγγέλθηκαν από κλινικάρχη των Δυτικών Προαστίων πως του πρότειναν να διπλοεισπράξει νοσήλια σχεδόν 1 εκατομμυρίου που του όφειλε το ταμείο.

Παρουσία του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα είχε στηθεί επιχείρηση της αστυνομίας και τα χρήματα δόθηκαν «ον κάμερα» αφού η αρχές είχαν στήσει κάμερες και κατέγραψαν τη συναλλαγή. Η σύλληψη δε έγινε επ΄αυτωφόρω.

Τι αποφάσισε ο ανακριτής

Στην αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλαν οι δικηγόροι της 50χρονης Γιάννης και Αθηνά Γλύκα , επικαλέστηκαν την αναγκαιότητα εξόδου από τη φυλακή της κατηγορουμένης, λόγω των εγνωσμένων βαρύτατων προβλημάτων υγείας του πατέρα της, τον οποίο είναι η μόνη που μπορεί να συνδράμει. Ο ανακριτής έκρινε δε πως δεν είναι ύποπτη για την τέλεση νέων αδικημάτων ή ύποπτη φυγής.

Σημειώνεται ότι η υπάλληλος ήταν αποσπασμένη στο Υπουργείο Παιδείας.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news