facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ρωσία: Τίτλοι τέλους για το ζεύγος Πούτιν

Χωρίζουν οι δρόμοι Βλαντιμίρ και Λουντμίλα

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν και η μέχρι πρότινος σύζυγός του, Λουντμίλα.

Ο ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν και η μέχρι πρότινος σύζυγός του, Λουντμίλα, δήλωσαν δημοσίως ότι έχουν χωρίσει και πως ο γάμος τους έχει τελειώσει.

Η δήλωση έγινε σε ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο και αναμεταδόθηκε από το πρακτορείο Reuters.

«Ήταν μια κοινή απόφαση, ο γάμος μας τελείωσε», είπε η Λουντμίλα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, στη συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Rossia-24.

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό ότι δεν ζουν πια μαζί, ο 60χρονος πρόεδρος απάντησε απλά: «Αυτό είναι αλήθεια».

Η 55χρονη Λιουντμίλα είπε ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση. «Ο γάμος μας τελείωσε επειδή σπανίως βλέπαμε ο ένας τον άλλον», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν έχουν πάρει διαζύγιο, απάντησε ότι ήταν ένας «πολιτισμένος χωρισμός». Κανείς από τους δύο όμως δεν διευκρίνισε εάν βρίσκονται απλώς σε διάσταση ή αν έχει ήδη βγει το διαζύγιό τους. Ο εκπρόσωπος του κ. Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ότι δεν γνωρίζει.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζεύγους ήταν στην ορκωμοσία του Πούτιν για την τρίτη προεδρική θητεία του, στις 7 Μαΐου 2012. Είχαν παντρευτεί το 1983 και έχουν δύο ενήλικες κόρες.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news