facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί σταθμοί του Μετρό την Πρωτομαγιά

Κλειστοί θα παραμείνουν, με εντολή της ελληνικής αστυνομίας, από τις 9 το πρωί οι σταθμοί του Μετρό, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής, λόγω της συγκέντρωσης και των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Οι σταθμοί θα δοθούν ξανά στην κυκλοφορία μετά από νέα εντολή της ελληνικής αστυνομίας.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό, συμμετέχουν στις εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 9 πρωί.

Επίσης, λόγω των εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων,κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και σε άλλους δήμους της Αττικής, λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων – συγκεντρώσεων και πορειών, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, από τις 8 το πρωί κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές πέριξ της Πλατείας Συντάγματος, της Πλατείας Κλαυθμώνος, του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου (Πατησίων), της Πλατείας Καραϊσκάκη στον Πειραιά, στο Άγαλμα των Μεταλλωρύχων στο Λαύριο και στην Κεντρική Πλατεία της Ελευσίνας.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν και άλλες πορείες που θα αποφασισθούν την τελευταία στιγμή, θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με τις ανάλογες διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news