facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Τί γίνεται στο λιμεναρχείο Ραφήνας; Πολίτες έπεσαν θύματα απάτης και καλούνται να ξαναπληρώσουν χαράτσια

Λάβαμε σοβαρές καταγγελίες, στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, για ένα μεγάλο σκάνδαλο που συμβαίνει στο Λιμεναρχείο της Ραφήνας.

Εκατονταδες άνθρωποι εξαπατήθηκαν όταν πλήρωσαν κανονικά είτε μεταβιβάσεις σκαφών είτε ανανεώσεις αδειών σκαφών.

Πρόκειται για μια μεγάλη κομπίνα που θύματα της έχουν πέσει πάρα πολλοί άνθρωποι από όλη την Αττική που οι βάρκες και τα σκάφη τους "ανήκουν" στο Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο λιμεναρχείο ανήκουν περί τα 15.000 σκάφη όπου οι κάτοχοι των 9.500 εχουν πέσει θύματα απάτης.

Το θέμα είχε ως εξής:

Λιμενικοί Υπάλληλοι εισέπραταν χρήματα για τις μεταβιβάσεις ή και τις ανανεώσεις αδειών. Δεν χορηγούσαν τα ανάλογα βιβλιαράκια λέγοντας ότι είχαν τελειώσει και έδιναν έγγραφα με σφραγίδες και υπογραφές που έμοιαζαν καθόλα νομότυπες.

Όλα αυτά κανονικά στα γραφεία του Λιμεναρχείου Ραφήνας...

Οι ανυποψίαστοι "πελάτες" της απάτης καλούνται τώρα να ξαναπληρώσουν εκατοντάδες ευρώ ο καθένας γιατί έμαθαν ότι τα χαρτιά τους δεν ισχύουν, μιας και έπεσαν θύματα απάτης κάποιων επίορκων υπαλλήλων.

Η απάντηση του νέου λιμενάρχη, μιας και ξηλώθηκε όλο το προσωπικό, είναι:

"Ναι ρε παιδια εχετε δικιο αλλα εχω εντολη απο τον υπαρχηγο και το υπουργειο να κανω διερευνηση του θεματος κλπ κλπ αλλα εσεις πρεπει να ξαναπληρωσετε η καντε μυνηση στους υπαιτιους".

Οι καταγγέλοντες ρωτάνε: "Η απαντηση του ελληνικου κρατους ποια ειναι; "

Εκπρόσωπος του Γραφείου τύπου του Κινήματος Δεν Πληρώνω, επεκοινώνησε με το Λιμεναρχείο Ραφήνας και συγκεκριμένα με τον υποπλοίαρχο Θεοδώρου.

Ο κ. Θεοδώρου μας επιβεβαίωσε ότι υπάρχει το πρόβλημα της απάτης σε βάρος των πολιτών από υπαλλήλους του λιμεναρχείου και ότι η υπόθεση έχει ακολουθήσει την νομική οδό.

Στο θέμα της επαναπληρωμής των χρημάτων που δόθηκαν από τους πολίτες ο υποπλοίαρχος είπε χαρακτηριστικά ότι η υπόθεση βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο μιας και το υπουργείο απαιτεί να θεωρεί ότι η διαφορά βρίσκεται μεταξύ πολιτών και υπαλλήλου και όχι πολιτών και λιμεναρχείου.

Λες και η συναλλαγή έγινε στο πεζοδρόμιο και όχι στα επίσημα γραφεία του λιμεναρχείου.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα σταθεί στο πλευρό των εξαπατημένων πολιτών που καλούνται σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία να ξαναπληρώσουν τα χαράτσια που ήδη πλήρωσαν μια φορά.

Ηδη οι εξαπατηθέντες σκέφτονται συλλογικά να διεκδικήσουν το δίκιο τους και σαν πρώτο βήμα σκέφτονται να βρεθούν για να αποφασίσουν τα πρώτα τους βήματα.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

kinimadenplirono

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news