facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Διαβάστε την περιπέτεια του 4χρονου Μανώλη που βρέθηκε στην ανάγκη του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας

Mία φωτογραφία ίσον 1000 λέξεις  !!!


Μαύρο Πάσχα για τον μικρό Μανώλη Αναπολιτάκη που γνώρισε από πρώτο χέρι την πλήρη διάλυση του (κράτους) ....Στο πιο σημαντικό κομμάτι που λέγεται Υγεία …ή  ΞΕΦΤΙΛΑ του ανθρωπινού πόνου !


 Αλήθεια γιατί ο πατέρας του αλλά και άλλα 11  εκατομμύρια Έλληνες χρόνια τώρα σαν αιμοδότες πληρώνουν, σαν σκασμένοι !!!
Για να έρχονται κάποια πολιτικά καθίκια να τα κλέβουν…,και  να μην τιμωρούνται ,αλλά ,και κάποιοι άλλοι ολοκληρωτικά να ξεπουλάνε την πατρίδα ….και από την άλλη να βγαίνουν να μας λένε …ε ναι , έρχεται η ανάπτυξη.
                  Ποια ανάπτυξη ρε λαμόγια του κερατά….

Απαντήστε μου ρε ψευταράδες εμενα του απλού έλληνα φορολογούμενου που επί 37 χρόνια σας τα ακούμπαγα…και άλλους 28 μήνες υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία την τότε πατρίδα και σήμερα χωράφα όπως την καταντήσατε  και αρκετοί από εσάς εκεί μέσα στην βουλή  το παίξατε Ι-5 για να αποφύγετε τα δυσκολα και για να μην σχιστεί το καλτσόν σας !!!...

Γιατί την Κυριακή του Πάσχα ώρα 20,30 μμ που ο πατέρας του Στέλιος Αναπολιτάκης και γαμπρός μου άρπαξε κυριολεκτικά το παιδί του στα χέρια του όταν άκουσε το παιδί του να ουρλιάζει στην παραλία του Καραθώνα στο Ναύπλιο και το μεταφέρει στο Νοσοκομείο του Άργους στο παιδιατρικό τμήμα , οι γιατροί σας αδιαφόρησαν και ψυχρά είπαν στον πατέρα  του…ότι εμείς εδώ δεν έχουμε ούτε σωληνάριο αλοιφή ,ή κάποια ένεση αν χρειαστεί για αλλεργικό Σοκ.. και σας παρακαλούμε να πάτε να βρείτε μόνοι σας σε εφημερεύων φαρμακείο αλοιφή!!

 Ήταν απάντηση αυτή (Ιατρού) σε ένα παιδί 4 χρόνων και στον πατέρα του ;;;
Tι ήταν αυτό που του είπε,  το να  φροντίσετε μόνοι σας , εμείς εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα…...

Nαι το παιδί το έχει τσιμπήσει ανεμώνη θαλάσσης και όλο αυτό στα πόδια του.. μπορεί να το έχουν κάνει και τσούχτρες.
Ναι σας καταλαβαίνουμε αλλά δεν έχουμε ούτε γάζα όχι αλοιφές !!!!
Aπίστευτο και όμως αληθινό;;;

«» Ρωτάω ….εάν το παιδί πέθαινε τι θα μας λέγανε και τότε…ότι φταίει ο πατέρας του που το πήρε και έφυγε….;;;;

«» Ρωτάω …αλήθεια αν ήταν το παιδί του ,το ανιψάκι του το παιδί του κολλητού του …ο υποτιθέμενος (γιατρός).. θα το άφηνε να φύγει με αυτό το χάλι χωρίς καν την στοιχειώδη προληπτική διαμονή σε κάποιο θάλαμο του νοσοκομείου ;;;
Έ μεγάλε…που δεν ξέρω και το όνομα σου !!..θα το μάθω όμως που θα πάει !!!

Που καταντήσατε μωρέ την πατρίδα μας….ΝΤΡΟΠΗ σας..

Δεν αναφερόμαστε καθόλου για νοσηλεία στην χωράφα Ελλάδα  ;;;

Απαντήστε σε αυτό το παιδί κύριε Σαμαρά !
Απαντήστε σε αυτό το παιδί αρμανάτοι υπουργοί του υπουργείου Θανάτου !
Απαντήστε σε αυτό το παιδί και οι 300 κηφήνες !

Απαντήστε σε αυτό το παιδί κύριοι της .Ε.Ε και της τρόϊκας γιατί ο πατέρας του θα πρέπει σαν ηλίθιος και κορόιδο να σας πληρώνει …για αυτό το κράτος Χωράφα  που δεν έχει να του προσφέρει ..ΤΙΠΟΤΑ.!!

Θέλετε να σας απαντήσω εγώ και για τον εγγονό μου και για τον γαμπρό μου !!!
Ούε και αλλοίμονο σας ….από εμένα αλλά και ένα λαό αν πραγματικά ξυπνήσει ….και μέχρι να ξυπνήσει …..Κρίμα  που σας ανέχεται !

Εάν πάθει κάτι το κοπέλι μας …θα σας κόψω τον λαιμό σας με τα δόντια μου , και θα τον φτύσω στα μούτρα σας.. αυτό σας αξίζει !!

Επείγουσα εισαγωγή στην Ευρωκλινήκή ..και γιατρούς να κτυπάνε το κεφάλι τους στο χάλι του παιδιού.
 
Ευτυχώς που τα παιδιά μου πήραν το παιδί τους και το έφεραν αμέσως στην Αθήνα
και ο εγγονός μου Μανώλης Αναπολιτάκης νοσηλεύεται  στην Ευρωκλινική Αθηνών με οξεία εσωτερική φλεγμονή  σε εμπύρετη κατάσταση λόγω της μη , έγκαιρης ιατρικής παρακολούθησης του στο νοσοκομείο του Άργους.

 Οι  γιατροί εδώ τραβάνε τα μαλλιά τους με την απορία γιατί δεν έγινε εισαγωγή του παιδιού για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο του Αργούς…
 
Περιττό δε αγαπητοί θα πρέπει να σας πω …. ότι ακόμα είμαστε στην αρχή των αναφορών που ετοιμάζουμε, στους Ιατρικούς Συλλόγους της Ελλάδος και της Ευρώπης που θα προκύψουν για το ιατρικό προσωπικό της 5ης Μαΐου που έκανε βάρδια στο παιδιατρικό τμήμα…..

Ας κάνουν αυτοί τώρα το σταυρό τους μην υπάρχει επιπλοκή στην υγεία του Εγγονού μου  ……Ο θεός ας μην χειροτερέψει τα πράγματα……!!!!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους από τα Μ.Μ.Ε που ευαισθητοποιήθηκαν αμέσως και πρόβαλαν την κρατική αδιαφορία που αυτήν την φόρα είχε για θύμα τον εγγονό μου ..και εύχομαι ποτέ να μην ξανά χρειασθεί κανένα παιδί να πέσει στα χέρια του ανεύθυνου παιδιάτρου στο νοσοκομείο του Άργους

Υ/Γ  ..Ούτε μια συγγνώμη από τους τύπους του Νοσοκομείου Άργους…
Και μερικές ερωτήσεις στον δήμαρχο της Περιοχής !!!

«Κύριοι ανεύθυνο υπεύθυνοι  !! γιατί δεν βάζετε ταμπέλες ότι η περιοχή αυτή είναι επικίνδυνη για όλους  τους λουόμενους λόγω του ζωικού βασιλείου του βυθού του ;;;»

Έπρεπε ΝΑΙ ή ΌΧΙ να προστατευθούν οι δημότες σας και οι επισκέπτες τις περιοχής  σας ;;;
Γιατί δεν το κάνετε ;;
Ποιοι σας εμποδίζουν…και γιατί ;;;
                            
Συμβουλή…..Ποτέ δεν είναι Αργά δήμαρχε…μην περιμένει να δεις θάνατο για να κλείσεις την παραλία…μόνο ομορφιά έχει….μόλις μπεις μέσα.. γίνετε όπλο Θανάτου ή εισιτήριο σε νοσοκομείο χωρίς γιατρούς και φάρμακα ….

Διαβάστε με προσοχή ένα άρθρο του 2011


Καλύπτουν την απανθρωπιά τους στο νοσοκομείο Άργους …
ΝΤΡΟΠΗ σας  !!!


Πρέπει να ντρέπεστε κύριε διοικητά του Νοσοκομείου Άργους (κύριε) Άρχοντα ..θα πρέπει να ντρέπονται …οι πραγματικοί άρχοντες , με τα ψέματα και την συγκάλυψη που κάνετε στον γιατρό που «τά’ ξύνε » την ημέρα της εφημερίας του…την Κυριακή του ΠΑΣΧΑ όταν μεταφέρθηκε ο εγγονός μου Μανώλης Αναπολιτάκης ετών τεσσεράμισι στα επείγοντα περιστατικά .

Σκεφτείτε τι προσφέρετε !

Γιατί ..καλύπτετε  την αδιαφορία του (γιατρού) ο οποίος απλά περιορίστηκε στο να γράψει σε μια συνταγή τι ακριβώς  να πάει να αγοράσει δηλαδή την αλοιφή fucicort
σε εφημερεύων αυτό μόνο προσέφερε !!
Και ερωτώ κύριε διοικητά του νοσοκομείου Άργους ..αυτό έπρεπε να κάνει ο ανεύθυνος γιατρός σας βλέποντας το χάλι του παιδιού…του οποιοδήποτε παιδιού που ζητάει την ιατρική του βοήθεια  ;;;
(Κύριοι) συνεχίστε να παίζεται με τις ζωές όλων μας…
Αν θέλετε πραγματικά να προσφέρεται κάτι Και για την δική σας αξιοπρέπεια παραιτηθείτε και βγείτε να καταγγείλετε ότι η επίσημη πολιτεία  σας έχει εγκαταλείψει όπως ακριβώς έχει κάνει με όλο τον ελληνικό λαό.

 Μην βγαίνετε να λέτε ψέματα στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε και να κρύβεστε…δεν σας τιμά αυτό.

Γεώργιος Δ.Μοσκοβίτης
Δημοσιογράφος
            Πρόεδρος
 Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης Μ.Μ.Ε
          6980921768

kritikoipalmoi   
                           
Άμεση αντίδραση Ανδριανού για τον μικρό Μανώλη

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Λυκουρέντζο με θέμα την ανάγκη άμεσης διενέργειας εξέτασης της καταγγελίας πολίτη για ελλείψεις στην παροχή υπηρεσιών υγείας και φαρμακευτικό υλικό. 

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής : 

«Σύμφωνα με καταγγελία πολίτη, την Κυριακή του Πάσχα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Άργους από τους συγγενείς του παιδί με συμπτώματα αλλεργικού σοκ, όμως εκεί οι οικείοι του πληροφορήθηκαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ούτε τα απολύτως αναγκαία, δηλαδή αλοιφή ή ένεση, και τους συστήθηκε να αγοράσουν τα φάρμακα από εφημερεύον φαρμακείο και να φροντίσουν μόνοι τους το παιδί. 

Μετά απ' αυτά, όπως αναφέρουν οι συγγενείς του παιδιού, το παιδί νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική με οξεία εσωτερική φλεγμονή εξαιτίας της μη έγκαιρης αντιμετώπισης του αλλεργικού σοκ. 

Κατόπιν αυτών, 

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ: 

1. Σε ποιες ενέργειες θα προβεί ώστε να διερευνηθούν άμεσα οι παραπάνω καταγγελίες του πολίτη και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες όπου υπάρχουν».

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news