facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Απίστευτο! 70χρονη επιχείρησε να ληστέψει με μαχαίρι κατάστημα γιατί δεν είχε να... φάει!

Μια θλιβερή ιστορία αποκάλυψε η σύλληψη χθες στο Ξυλόκαστρο μιας 70χρονης γυναίκας, που αποπειράθηκε να διαπράξει ληστεία σε κατάστημα. Το περιστατικό «πάγωσε» τόσο τους κατοίκους της περιοχής όσο και τους αστυνομικούς που εξετάζουν την υπόθεση.

Το πρωί της Τετάρτης η ηλικιωμένη μπήκε σε ένα κατάστημα με ρούχα, φορώντας ξανθιά περούκα και μαύρη αποκριάτικη μάσκα και κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι. Στον χώρο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν οι γονείς της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού, οι οποίοι άκουσαν την 70χρονη να απαιτεί με τρεμάμενη φωνή να της δώσουν 500 ευρώ και να τους απειλεί με το μαχαίρι. Άτομα που περνούσαν εκείνη τη στιγμή έξω από το κατάστημα επενέβησαν και μέσα σε δευτερόλεπτα ακινητοποίησαν τη γιαγιά και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Όταν της έβγαλαν τη μάσκα έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ηλικιωμένη γυναίκα, που έδειχνε να την έχουν εγκαταλείψει οι δυνάμεις της. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν την ηλικιωμένη. Ωστόσο, κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα αισθάνθηκε αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένει φρουρούμενη.

Όπως ανέφερε στη «δημοκρατία» αξιωματικό από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας: «Από το νοσοκομείο μας πληροφόρησαν ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, με σοβαρές οικονομικές ελλείψεις. Η ίδια ανέφερε ότι ήταν απελπισμένη και ότι βρίσκεται σε τρομερό αδιέξοδο».

thebest

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news