facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αμετανόητος ο φονιάς των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ

Ψυχρός και αμετανόητος εμφανίστηκε στην απολογία του ο Ανδρέας Ποφίδης, ο οποίος είναι ένας από τους κατηγορούμενους για την διπλή δολοφονία των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, Γιώργου Σκυλογιάννη, 22 ετών από τα Τρίκαλα και Γιάννη Ευαγγελινέλη, 23 χρονών, το βράδυ της 1ης Μαρτίου στην περιοχή του Ρέντη.

Ο κατηγορούμενος, αν και παραδέχθηκε για πρώτη φορά ότι εκείνος πυροβόλησε, εν τούτοις δεν είπε ούτε μία λέξη συγγνώμης προς τους συγγενείς των θυμάτων που τον παρακολουθούσαν από το ακροατήριο. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εισαγγελέα της έδρας ο οποίος ρώτησε τον κατηγορούμενο: «Αισθάνεστε ότι πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη;». Και εκείνος με τη σειρά του άφησε άφωνους όλους τους παράγοντες της δίκης λέγοντας: «Συγνώμη από ποιον; Δεν το αισθάνομαι...».

Στην απολογία του, ο Ανδρέας Ποφίδης περιέγραψε καρέ-καρέ όσα έγιναν κατά τη διάρκεια εκείνης της συμπλοκής. Αίσθηση πάντως προκάλεσε η αλλαγή της στάσης του σε σχέση με όσα είχε υποστηρίξει στις αρχικές καταθέσεις του για την αιματηρή καταδίωξη. Σε ερώτηση του εισαγγελέα για ποιον λόγο διαφοροποιείται τόσο πολύ καθώς αρχικά δεν είχε παραδεχτεί ούτε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο ούτε ότι πυροβόλησε, ο κατηγορούμενος απάντησε: «Ήθελα να πω την αλήθεια για να μην πάρουν την ευθύνη αυτοί που δεν πρέπει».

thessalianews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news