facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αχαΐα: Η «Ολυμπία Οδός» τον μήνυσε για φθορές... στους κώνους!

Η παραλίγο τραγωδία που απασχόλησε την κοινή γνώμη της Πάτρας την περασμένη εβδομάδα, με θύμα τον 39χρονο Θάνο Αγγελόπουλο, έχει και... ασύλληπτη συνέχεια. Όπως είναι γνωστό, ο οδηγός σώθηκε από του χάρου τα δόντια όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Ακράτας, καρφώθηκε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που έχει τοποθετηθεί λόγω των... έργων που εκτελούνταν στο σημείο.

Όμως δεν γλίτωσε από την... «Ολυμπία οδό», καθώς, όπως μας πληροφόρησε ο ίδιος, με το που βγήκε από το νοσοκομείο παρέλαβε το ειδοποιητήριο για τη μήνυση που υπεβλήθη εναντίον του από την εταιρία για τις φθορές που προκάλεσε στο χώρο! Και φυσικά ο κατά τα άλλα τυχερός οδηγός, ο οποίος σώθηκε από θαύμα, έκανε το σταυρό του αφού όπως μας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν φτάνει που έπαθα ό,τι έπαθα με αυτόν τον δρόμο καρμανιόλα, αλλά εκεί που σκεφτόμουν να υποβάλλω εγώ μήνυση για την κατάσταση της εθνικής οδού του κινδύνου και του θανάτου, τελικά πάω εγώ κατηγορούμενος. Ήμαρτον!».

Θυμίζουμε επίσης, ότι το πρώτο απίστευτο κι όμως τραγελαφικό το βίωσε όταν έφθασαν στο σημείο του τροχαίου οι αστυνομικοί. Οι οποίοι επειδή δεν ήταν δυνατόν να ανοίξει το ντουλαπάκι του οχήματος για να δουν την άδεια, την ασφάλεια και το δίπλωμα, έκοψαν δύο κλήσεις των 500 ευρώ για... τυπικούς λόγους. Σε περίπτωση που ο οδηγός προσκομίσει τα έγγραφα θα διαγραφούν, ενώ διαφορετικά θα αναγκαζόταν να πληρώσει το πρόστιμο. Και στη μία, και στην άλλη περίπτωση, μία φράση σου... έρχεται στο μυαλό: «Ελλάς το μεγαλείο σου!...».

Απαντά με μήνυση Ο 38χρονος δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι. Δηλώνει μάλιστα ότι δεν πτοείται από τη μήνυση που του έκανε η «Ολυμπία οδός», αλλά απεναντίας αυτό αποτέλεσε τη «σπίθα» για να κινηθεί και ο ίδιος δικαστικά. «Ίσως τελικά να μην προχωρούσα σε υποβολή μήνυσης, σκεπτόμενος την ταλαιπωρία. Αφού όμως μου έκαναν μήνυση, θα κάνω κι εγώ για να καταδείξω ότι ο δρόμος είναι στο κακό του χάλι και άκρως επικίνδυνος», τονίζει ο κ. Αγγελόπουλος.

dete

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news