facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ευχαριστίες Αναστασιάδη για τη συμπαράσταση της Ελλάδας

Για την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας στην Κύπρο ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες περί αδιαφορίας της ελληνικής κυβέρνησης.

Μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Σαμαρά για την πώληση των υποκαταστημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εξέφρασε «τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του ιδίου και του κυπριακού ελληνισμού για την αμέριστη συμπαράσταση του πολιτικού κόσμου και του λαού της Ελλάδας στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η Κύπρος».

Σε σχετική ανακοίνωση της κυπριακής προεδρίας αναφέρεται ότι ο κ. Αναστασιάδης επιθυμεί «να ενημερώσει τον κυπριακό λαό για τη συνεχή και στενή συνεργασία που διέκρινε τις σχέσεις των δυο πλευρών από το Eurogroup της 15ης Μαρτίου μέχρι την οριστική διευθέτηση των παραρτημάτων των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα».

«Τα πραγματικά γεγονότα απαντούν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στις διάφορες φήμες και πληροφορίες που καλλιεργούνταν τις τελευταίες ημέρες, περί δήθεν ουδετερότητας ή και αδιαφορίας της Eλληνικής Kυβέρνησης έναντι της Κύπρου», συμπληρώνεται.

«Σε όλο αυτό το διάστημα η συμπαράσταση της Ελλάδας ήταν δεδομένη και γι’ αυτό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις ευχαριστίες του», καταλήγει η ανακοίνωση.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news