facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Στη φυλακή ο Γιώργος Κουρής με τον γιό του Ανδρέα

Την προφυλάκιση του εκδότη Γιώργου Κουρή και του γιού του Ανδρέα για το αδίκημα της μη καταβολής φόρου μισθωτών υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, διέταξαν σήμερα το μεσημέρι η 11η τακτική ανακρίτρια και ο αρμόδιος εισαγγελέας.

Οι δυο εκδότες, ως μέλος του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού ο πρώτος και ως αντιπρόεδρος ο δεύτερος, κατηγορούνται μαζί με 5 ακόμα άτομα πως δεν κατέβαλλαν τον συγκεκριμένο φόρο για το διάστημα 1/2011 έως 30/9/2011.

Ως απόφαση που «δεν είναι ψύχραιμη» χαρακτήρισε ο συνήγορος των εκδοτών Γιώργου και Ανδρέα Κουρή, Θέμης Σοφός την προφυλάκιση των εντολέων του για υπόθεση χρεών του τηλεοπτικού σταθμού Alter από μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.

Ο Θέμης Σοφός επισήμανε την Τετάρτη ότι οι εντολείς του δεν είχαν την διαχείριση του σταθμού καθώς δεν ήταν εκτελεστικά μέλη του ΔΣ της επιχείρησης.

Ο Γιώργος Κουρής ως μέλος του ΔΣ του σταθμού και ο γιος του Ανδρέας ως αντιπρόεδρος κατηγορούνται για ηθική αυτουργία σε μη καταβολή Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, με φυσικό αυτουργό τον διευθύνοντα σύμβουλο του Alter Κώστα Γιαννίκο.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news