facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Είχαν κλεμμένο ΙΧ πλαστά έγγραφα και πολύ χρήμα!

Μέλη διεθνούς κυκλώματος που κλέβει και εμπορεύεται αυτοκίνητα θεωρούν οι αστυνομικοί τους δυο αλλοδαπούς που επιχείρησαν να φύγουν από την Ελλάδα με κλεμμένο Ι.Χ. το οποίο έφερε πλαστή άδεια κυκλοφορίας, αλλά και με τις τσέπες γεμάτες χρήματα!

Όταν ο 24χρονος Ιταλός που οδηγούσε το αυτοκίνητο με τις ιταλικές πινακίδες με συνεπιβάτη έναν 35χρονο Ρώσο τους έδειξε μια εξουσιοδότηση που είχαν, οι αστυνομικοί έκαναν λεπτομερή έλεγχο και δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι τόσο αυτή όσο και η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ήταν πλαστές. Οι επιβάτες συνελήφθησαν και πάνω τους βρέθηκαν 43.000 ευρώ, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Με τη βοήθεια αξιωματούχων του FRONTEX, διαπιστώθηκε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε καταχωρηθεί ως κλεμμένο από τις ιταλικές αρχές κι έτσι κατασχέθηκε για να επιστραφεί στην Ιταλία, ενώ οι δύο αλλοδαποί συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης με τις κατηγορίες της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και της πλαστογραφίας.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news