facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Καταιγίδα παραιτήσεων στις Ενοπλες Δυνάμεις - Συγκέντρωση Σάββατο 9 Μαρτίου

“Καταιγίδα” παραιτήσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όποιος αξιωματικός μπορεί δεν το σκέφτεται δεύτερη φορά: φεύγει.

Στη Διαύγεια οι σχετικές αποφάσεις αποδοχής των παραιτήσεων πληθαίνουν, αλλά το ερώτημα είναι αν αυτό το κύμα φυγής απασχολεί την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΕΘΑ.

Τα στελέχη που φεύγουν επιλέγουν τη παραίτηση κυρίως επειδή δεν πιστεύουν ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή πιθανότητα ελπίδας για βελτίωση της κατάστασης και προτιμούν την έξοδο από την υπηρεσία.

Για να μην κρυβόμαστε: είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι απ΄ αυτούς θα βρουν απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα, αφού οι στρατιωτικοί ακόμη είναι περιζήτητοι -είναι και καλοί και φθηνοί- και βέβαια θα είναι “μαύρη απασχόληση”, μετά τους περιορισμούς που έχουν θέσει οι “εγκέφαλοι-φωστήρες” των μέτρων κατά των αποστράτων.

Εν τω μεταξύ, στους δρόμους βγαίνουν το Σάββατο (πλατεία Κλαυθμώνος, στις 16.00) οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι, εκτός από τις τρομακτικές μειώσεις που έχουν υποστεί στις συντάξεις τους, δεν μπορούν πλέον να ανεχτούν τον εμπαιγμό που υφίστανται από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς. Επίσης στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου, με τα εν ενεργεία στελέχη, τα οποία φέρεται ότι είναι αποφασισμένα να κατέβουν στη συγκέντρωση με τις στολές τους, κάτι που επί της ουσίας έχει απαγορέψει με διαταγή του ο κ. Κωσταράκος.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ



Όλοι μαζί ε.α. και ε.ε. μια γροθιά!

Picture

Picture

Picture

Picture

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news