facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γλίτωσε τον χάρο από τροχαίο...Αλλά όχι από την τροχαία

Πήρε κλήση 1000 ευρώ… γιατί δεν άνοιγε το ντουλαπάκι του ΙΧ


'Αγιο είχε ένας οδηγός που κατάφερα να γλιτώσει όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε σε διαχωριστικό διάζωμα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου στην Πάτρα... αλλά δεν γλίτωσε από τα παράδοξα της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Νομικά θα κινηθεί τώρα και ο ίδιος ο οδηγός...

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με το dete.gr στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών στο ύψος της Ακράτας όταν το αυτοκίνητο υπάλληλου του Δήμου, ξέφυγε από την πορεία του λόγω ολισθηρότητας του δρόμου και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό που είχε τοποθετηθεί λόγω των έργων που εκτελούνταν στην εθνική οδό.
Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ενώ το τσιμεντένιο διαχωριστικό σταμάτησε μερικά εκατοστά από τον νεαρό οδηγό που είδε τη ζωή του περνά μπροστά από τα μάτια του.
Στο σημείο κλήθηκαν και άνδρες της τροχαίας για να καταγράψουν το συμβάν. Εκεί ξεκινά και το παράδοξο της ιστορίας καθώς επέβαλλαν πρόστιμο στον οδηγό γιατί δεν μπορούσε να τους παραδώσει την άδεια και την ασφάλεια λόγω του ότι το ντουλαπάκι που ήταν μέσα τα έγγραφα δεν άνοιγε από τη σφοδρή σύγκρουση.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν πως έστω και για τους τύπους θα έπρεπε να του κόψουν κλήση 1.000 ευρώ.

Ο οδηγός δεν πίστευε στα αυτιά όταν άκουσε αυτή την αδιαλλαξία της δυσλειτουργικής γραφειοκρατίας και πήρε την απόφαση να πάει στο τμήμα να παραδώσει τα έγγραφα για να διαγραφεί το πρόστιμο αλλά και να κινηθεί νομικά εναντίον της Ολυμπίας οδού για την κατάσταση του δρόμου που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news